Н У Х Т

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

04 листопада 2022

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує перманентно залучати стейкхолдерів індустрії гостинності до освітнього процесу.

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» лекторка, доцентка Ольга Пушка організувала бінарну лекцію для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовим співлектором виступив неймовірно талановитий випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, професіонал своєї справи, бартендер двох топових закладів ресторанного господарства м. Києва, «Golda Music Bistro» та «Broen» Олексій Гутнік.

Предметом обговорення на лекції були асортимент і характеристика міцних алкогольних напоїв. Олексій розповів про власний досвід роботи з базовими напоями та з робочого місця продемонстрував їх найбільш поширені варіанти. Лекторка Ольга Пушка доповнювала матеріал лекції теоретичною складовою.

Здобувачі освіти активно задавали питання щодо якісних характеристик міцних алкогольних напоїв, особливостей подавання та отримали вичерпні відповіді від фахівця-практика. Формат проведення бінарної лекції був інформативним та ефективним, що сприяє підвищенню засвоєння матеріалу студентами.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Ользі Пушці за імплементацію інноваційних педагогічних технологій для підвищення ефективності освітнього процесу та створення освітнього середовища, орієнтованого на задоволення запитів здобувачів вищої освіти.

Також подяка висловлена Олексію Гутніку за чудову можливість для здобувачів освіти нетворкінгу з професіоналом, поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків з барної справи, мотивацію до розвитку у професійній діяльності. Колектив кафедри щиро сподівається на співпрацю з фахівцем і у майбутньому! 

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
МОН надало роз’яснення щодо підтвердження вступниками сільського коефіцієнту

Вступники, що претендують на отримання сільського коефіцієнта (СК), можуть крім визначеної Довідки про реєстрацію місця проживання особи завантажувати в кабінет інші документи, що підтверджують термін їх реєстрації в селі. Це треба робити тоді, коли фактичний термін реєстрації вступника в селі перевищує 2 роки, однак у реєстрі, на основі якого вида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало роз’яснення щодо підтвердження вступниками сільського коефіцієнту 06 липня 2018

Науковий шлях розпочато: зустріч здобувачів ступеня PhD з гарантом

2 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася зустріч здобувачів першого року навчання освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності G21 «Біотехнології та біоінженерія» з гаранткою освітньо-наукової програми «Біотехнологія», професоркою Тетяною Пирог. До зустрічі доєдналися члени робочої групи програми – завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях розпочато: зустріч здобувачів ступеня PhD з гарантом 03 жовтня 2025

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр»

Сьогодні о 9-й ранку почався прийом заяв у виші для вступу на бакалавра та наскрізного магістра – більшість вступників мають подавати їх в електронній формі через власні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ Нагадуємо, що після подання першої заяви в електронному кабінеті вже нічого, жодні дані, змінити не можна. Тому перед поданням перш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом заяв від вступників на освітній ступінь «бакалавр» 10 липня 2019

Актуальний погляд на міцний крафт

13-14 червня професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та доцентка кафедри Ірина Бабич взяли участь у наймасштабнішому з’їзді крафтових винокурів і спеціалістів галузі – виставці-форумі крафтових дистилерів України «Міцний крафт-2025». «Міцний крафт» – платформа для спілкування, співпраці та натхнення, де кожн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальний погляд на міцний крафт 16 червня 2025