Н У Х Т

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України обговорили учасники X Міжнародної науково-практичної конференції

20 листопада 2019

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України обговорили учасники X Міжнародної науково-практичної конференції

19-20 листопада в університеті працювала X Міжнародна науково-практична конференція «Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України», організована кафедрою економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Тепло привітав молодих науковців і передав щирі напутні слова від ректора університету, професора Анатолія Українця проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Зокрема, він наголосив на важливості наукової роботи студентів й закликав активніше долучатися до розв’язання нагальних економічних проблем нашої країни.

У рамках пленарного засідання прозвучали дві надзвичайно цікаві й ґрунтовні доповіді, що привернули увагу присутніх і викликали жваве обговорення. Першу «Експортний потенціал України» представив доктор економічних наук, професор кафедри економіки праці та менеджменту Віктор Ємцев. Другу «Тенденції впровадження дистанційної роботи у сферу харчової промисловості» презентував аспірант кафедри 1-го року навчання Олександр Шешлюк.

Результати своїх досліджень, напрацювання, думки студенти, аспіранти та молоді вчені могли також представити й обговорити в рамках секційних засідань за темами «Управління розвитком підприємств переробної промисловості», «Перспективи розвитку підприємств в умовах євроінтеграції» та «Contemporary management trends: youth vision (Сучасні тенденції управління: бачення молоді)».

Опублікований: 20-11-2019
Читайте також:
Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів

18 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії щодо захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів. Протягом чотирьох засідань на розгляд комісії були представлені 24 проєкти виробництва оздоровчих продуктів із різних галузей харчової промисловості, зокрема молочної, безалкогольної, хлібоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 червня 2020

Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ. По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецька мандрівка здобувачів 25 вересня 2023

Нанотехнології: лекція від професіонала

Магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», а також здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», які у весняному семестрі обрали вибіркові дисципліни «Нанобіотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нанотехнології: лекція від професіонала 18 березня 2024

Малюнки нашим захисникам

Напередодні Дня захисників і захисниць України здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відвідали Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю у Броварах. Смачна польова кухня, смаколики, радісне спілкування, яскраві емоції, тепло осіннього дня – що може бути кращим для відпочинку? Особливою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Малюнки нашим захисникам 13 жовтня 2021