Н У Х Т

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України обговорили учасники X Міжнародної науково-практичної конференції

20 листопада 2019

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України обговорили учасники X Міжнародної науково-практичної конференції

19-20 листопада в університеті працювала X Міжнародна науково-практична конференція «Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України», організована кафедрою економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Тепло привітав молодих науковців і передав щирі напутні слова від ректора університету, професора Анатолія Українця проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Зокрема, він наголосив на важливості наукової роботи студентів й закликав активніше долучатися до розв’язання нагальних економічних проблем нашої країни.

У рамках пленарного засідання прозвучали дві надзвичайно цікаві й ґрунтовні доповіді, що привернули увагу присутніх і викликали жваве обговорення. Першу «Експортний потенціал України» представив доктор економічних наук, професор кафедри економіки праці та менеджменту Віктор Ємцев. Другу «Тенденції впровадження дистанційної роботи у сферу харчової промисловості» презентував аспірант кафедри 1-го року навчання Олександр Шешлюк.

Результати своїх досліджень, напрацювання, думки студенти, аспіранти та молоді вчені могли також представити й обговорити в рамках секційних засідань за темами «Управління розвитком підприємств переробної промисловості», «Перспективи розвитку підприємств в умовах євроінтеграції» та «Contemporary management trends: youth vision (Сучасні тенденції управління: бачення молоді)».

Опублікований: 20-11-2019
Читайте також:
Про цифровізацію туристичної галузі на гостьовій лекції досвідченої фахівчині

9 березня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітала з гостьовою лекцією «Цифровізація як інструмент покращення туристичної дестинації» досвідчена фахівчиня у сфері публічного управління, експертка з туризму в Україні, практикиня з формування туристичного продукту, промоції та брендингу території та цифровізації галузі Олена Чернега. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифровізацію туристичної галузі на гостьовій лекції досвідченої фахівчині 10 березня 2023

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

21 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: керівниці навчального ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 22 лютого 2022

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках»

В останні вихідні вересня колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ узяв участь у «Наукових пікніках». Викладачі та активні студенти кафедр теплоенергетики та холодильної техніки і машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв гідно представили наш заклад вищої освіти та надзвичайно зацікавили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках» 01 жовтня 2019

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам 06 вересня 2018