Н У Х Т

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика

13 квітня 2021

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика

12 квітня 2021 року у рамках вивчення дисципліни «Івент-менеджмент», а також проведення кураторської години для здобувачів 1 і 3 курсів спеціальності 242 «Туризм» за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся онлайн-лекторій ведучого приватних і корпоративних івентів Юрія Ситайло.

Багатий професійний досвід фахівця підтверджується успішним проведенням численних різноформатних заходів (понад 300), зокрема, на замовлення відомих підприємств – «Reikartz Hotel Group», «Premier Palace Hotel», «Aloft Kiev Hotel», «TUI», «Ощадбанк», «Укрсиббанк», «Хортиця», «Luxoft», «Merx», «Еталон-Україна» та багато інших.

У ході вебінару обговорювали ключові принципи роботи постачальників івент-послуг, ціноутворення, регіональні відмінності проведення заходів, а також сезонність ринку івент-індустрії. Юрій Ситайло акцентував увагу на необхідності активного просування особистого бренду у зв’язку з посиленою конкуренцією та важливістю розвитку комунікативних навичок для співпраці із замовниками. Спікер розповів про шлях ведучого від тендерної заявки до самого проведення заходу. Також відзначив необхідність постійного інвестування часу, зусиль і коштів у особистий розвиток для збільшення власної конкурентоспроможності.

Захоплююча доповідь спікера надихнула зацікавлених слухачів на активну бесіду у режимі «питання-відповідь». Учасників цікавило усе, починаючи від перших івентів, проведених Юрієм, курйозних випадків під час проведення заходів, і закінчуючи впливом карантинних обмежень на івент-індустрію.

Наприкінці спікер отримав позитивні відгуки та подяки від здобувачів. Колектив кафедри щиро вдячний фахівцеві за насичену, змістовну лекцію, а слухачам за активну участь!

Опублікований: 13-04-2021
Читайте також:
Як наш робот-піаніст Прилуки вразив

Викладачі університету взяли активну участь у профорієнтаційному заході у м. Прилуки. Зокрема, велику зацікавленість викликав виступ доцента кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Віктора Сідлецького. Викладач розповів присутнім про сталий попит практично у всіх галузях на фахівців з автоматизації комп'ютерних систем уп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як наш робот-піаніст Прилуки вразив 06 лютого 2020

Чергове поповнення книжкової полиці  студентів-біотехнологів

У видавництві «Ліра-К» вийшов друком новий підручник викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – к.б.н., доцента Людмили Буценко, д.б.н., професора Тетяни Пирог. Підручник є першим в Україні виданням для студентів, які навчаються на біотехнологічних спеціальностях університетів, і спеціалістів-біотехнологів. Більшість видань з біологічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полиці студентів-біотехнологів 27 лютого 2018

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України. Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 170...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів 08 листопада 2019

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ

Завідувач Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна та асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ірина Соколовська згідно з договором про співпрацю побували у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 307 із поглибленим вивченням природничих наук Деснян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Підготовчого відділення знайомлять школярів із перевагами отримання вищої освіти в НУХТ 16 квітня 2018