Н У Х Т

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

09 червня 2022

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту.

Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», професорки кафедри харчової хімії Інни Попової, доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій і Тетяни Бойчук високо оцінила рівень знань здобувачів.

Тішить і той факт, що магістранти в ці важкі воєнні часи взяли активну участь у 88-й науковій конференції молодих учених, апробували свої наукові роботи, є призерами секції «Хімія та хімічні технології», мають можливість і успішно працевлаштовані за спеціальністю!

Опублікований: 09-06-2022
Читайте також:
Закордонне стажування викладачів

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня, Ольга Пушка, Оксана Кирпіченкова, Асьят Абрамова пройшли закордонне стажування в Університеті фінансів, професійної діяльності та підприємництва (м. Софія, Республіка Болгарія) за темою «Сучасні методи навчання та інноваційні технології у вищій освіті:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів 26 листопада 2021

Здобувачі освіти презентують свої наукові ідеї у секції «Машини та технології пакування»

5 квітня викладачі та здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зібрались разом у межах секції «Машини та технології пакування» для проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». На конференцію здобувачі надали свої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти презентують свої наукові ідеї у секції «Машини та технології пакування» 06 квітня 2023

Веселий «Екватор» третьокурсників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся черговий «Екватор». Свято «Екватор», яке щорічно організовується для третьокурсників кафедри, є знаковою подією, яка символізує середину їхнього навчального шляху. Це не лише час для підбиття проміжних підсумків, але й можливість зібратися всією студентською спільнотою, поділитися д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселий «Екватор» третьокурсників 21 квітня 2025