Н У Х Т

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

09 червня 2022

Інноваційні курсові проєкти магістрантів

Інновації в хімічній технології харчових добавок і косметичних засобів продемонстрували здобувачі магістратури під час виконання курсового проєкту.

Комісія у складі професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, гарантки освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», професорки кафедри харчової хімії Інни Попової, доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій і Тетяни Бойчук високо оцінила рівень знань здобувачів.

Тішить і той факт, що магістранти в ці важкі воєнні часи взяли активну участь у 88-й науковій конференції молодих учених, апробували свої наукові роботи, є призерами секції «Хімія та хімічні технології», мають можливість і успішно працевлаштовані за спеціальністю!

Опублікований: 09-06-2022
Читайте також:
Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD» 18 вересня 2024

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН 12 липня 2018

Щодо проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня подискутували викладачі Львівського коледжу НУХТ

Голова циклової комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ірина Тарасюк і  викладач циклової комісії економічних дисциплін Юлія Журавель взяли участь у дискусійних панелях з теми проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня та конференції «Упровадження дуальної форми нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня подискутували викладачі Львівського коледжу НУХТ 26 жовтня 2018

Приємне й повсякденне: відбулося планове засідання вченої ради університету

28 листопада 2024 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» та подяку керівнику відділу дидактики компанії «Фесто» Євгенію Риженку за вагомий внесок у розвиток та покращ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне й повсякденне: відбулося планове засідання вченої ради університету 28 листопада 2024