Н У Х Т

Вступникам до магістратури: алгоритм дій при виникненні помилок під час реєстрації е-кабінету

16 серпня 2022

Вступникам до магістратури: алгоритм дій при виникненні помилок під час реєстрації е-кабінету

Сьогодні розпочинається подання заяв і документів від вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр» на основі здобутих раніше ступенів «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр».

Під час реєстрації вступниками до магістратури електронного кабінету в системі можуть виникати помилки через розбіжності у даних документів, які зазначає вступник і які містяться в ЄДЕБО.

У такому разі на екрані реєстрації з'являється номер та назва помилки.

Наприклад: М1.1 «Помилка при реєстрації: екзаменаційний лист не знайдено. Перевірте правильність введених даних. У разі їхньої коректності дійте відповідно до пункту інструкції М1.1».

Дії, які має робити вступник у разі появи кожної з помилок, зазначені у відео ДП «Інфоресурс».

Бажаємо легкого вступу нашим майбутнім магістрантам! 

Опублікований: 16-08-2022
Читайте також:
«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

7 жовтня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у режимі Zoom-конференції відбулася зустріч із майбутніми випускниками спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Мирогощанського аграрного коледжу. Випускники отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 жовтня 2021

Зустріч з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи №302

24 вересня у київській школі №302 відбулася профорієнтаційна зустріч, в якій взяли участь асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар і завідувачка кафедри фізики та професійної безпеки, доцентка Світлана Літвінчук. Учні старших класів змогли дізнатися більше про можливості, які пропонує наш університет, та перспективи навчання н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи №302 26 вересня 2024

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США

31 травня на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся науково-методичний семінар «Зарубіжний досвід викладання англійської мови як іноземної», на якому доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Наталія Божок поділилися досвідом викладання англійської мови, отриманим під час міжнародного стажування. Наталія Божок р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США 03 червня 2024