Н У Х Т

Маркетологи НУХТ – за чисте довкілля

07 квітня 2025

Маркетологи НУХТ – за чисте довкілля

До Дня навколишнього середовища студенти та викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління стали учасниками важливої екологічної ініціативи. Захід у рамках проєкту «Маркетологи НУХТ за чисте довкілля» не був просто виходом на природу – це була реальна дія, спрямована на відновлення екосистеми та виховання відповідального ставлення до довкілля.

Акція, організована фахівцями КП УЗН Дарницького району, відбулася в одному з найзеленіших куточків столиці – парку Партизанської слави. Саме там маркетологи доклали зусиль до очищення території, після чого органічні відходи передали на біокомпостування. Як зазначила директорка КП УЗН Дарницького району пані Людмила Філінська: «Опале листя, що містить багато корисних мікроелементів, після компостування перетворюється на натуральне добриво, яке живить ґрунт і сприяє озелененню Києва».

Проєкт відбувся завдяки ініціативі гарантки освітньої програми «Маркетинг» Світлани Розумей і викладачки дисципліни «Соціальна відповідальність та етика маркетингу» Ірини Ніколаєнко. Їх натхнення й небайдужість допомогли студентам не просто відчути себе частиною великої справи, а й на практиці усвідомити суть соціальної відповідальності. Адже саме такі події, коли теорія зустрічається з реальністю, формують справжнє розуміння етики в дії – не як абстрактного поняття, а як живої частини професійного світогляду майбутнього маркетолога.

Окрім роботи, учасники проєкту встигли насолодитися прогулянкою, обмінятися враженнями за ланчем на свіжому повітрі, зробити яскраві фото на локаціях парку та зберегти в пам’яті день, сповнений сонця, добрих справ і командного духу. Це був день, що залишив слід не лише на землі, а й у серцях.

Опублікований: 07-04-2025
Читайте також:
Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки увійшов до робочої групи з енергоаудиту українських підприємств

З 30 березня по 2 квітня 2021р. викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент Олексій Пилипенко у складі робочої групи з енергоаудиту відвідав Яблунівське відділення з перероблення газу та Машівський технологічний центр стабілізації конденсату. Окрім робіт із енергоаудиту наш викладач мав профорієнтаційні бесіди з робітниками та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки увійшов до робочої групи з енергоаудиту українських підприємств 03 квітня 2021

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками

Молоді науковці гуртка «BIOTECH» не втрачають нагоди поділитися із широким загалом результатами своїх досліджень. Тож взяли участь у VIII Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії», яка працювала поза межами Національного університету харчових технологій. Свої здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками 02 грудня 2019

Cрібним призером Відкритого чемпіонату України зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у Відкритому чемпіонаті України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «Б» (від 14 до 18 років). Із заліковою сумою балів 456,15 Артем виборов «срібло» з індивідуальних стрибків з трампліну висото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cрібним призером Відкритого чемпіонату України зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2018