Н У Х Т

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 грудня 2019

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інни Зінченко. 

ТОВ «Компанія Май Україна» – інноваційна компанія, яка входить до трійки лідерів на ринку чайної продукції України. Продукція компанії представлена чайними брендами «Майський», «Лісма», «Curtis» та «Richard», які відомі не лише в Україні та неодноразово були відзначені найвищими нагородами на міжнародних конкурсах.  Сучасне підприємство компанії оснащене найновітнішим обладнанням, на ньому впроваджені  європейські та японські технології, необхідні для виробництва якісного чаю.

Студентів ознайомили з продуктами, особливостями технологічних процесів, маркетинговою стратегією та організацією виробництва на підприємстві. Тетяна Наконечна розповіла про шляхи покращення якості, звернула увагу на проблему вибору перспективних напрямів розроблення нових видів продукції, що дає можливість визначати і задовольняти потреби цільових споживачів краще, прибутковіше і швидше за конкурентів.

Частина лекції була присвячена обговоренню зі студентами вимог і бачення роботодавців щодо компетентностей майбутніх фахівців, які значно впливають на ефективність роботи компанії та є запорукою витримки ринкової конкуренції.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері з використанням ігрових форм завдань. Викладений матеріал спонукав до жвавої дискусії та викликав зацікавленість у студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії. 

Опублікований: 13-12-2019
Читайте також:
Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України

У нашому університеті від самого створення один із пріоритетних напрямків – розвиток наукових досліджень. А де дослідження – там і оприлюднення їх результатів. Тож наукові видання завжди були невід’ємною частиною наукового процесу. Вступникам, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безпере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України 05 серпня 2021

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління раді були зустрічі на гостьовій лекції «Економічні тренди та сталий розвиток» із докторкою економічних наук, професоркою кафедри управління Економіко-гуманітарного університету Бельсько-гуманітарного університету в м. Бельсько-Бяла (Польща) Любов’ю Жаровою. Зустріч минула насичено і ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині 24 жовтня 2023

Генеральна репетиція магістрантів

Кінець січня для магістрантів другого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – напружений час: результати півторарічної праці знайшли своє відображення у кваліфікаційній роботі, яка вже скоро має бути представлена на розгляд висококваліфікованої екзаменаційної комісії. А поки що – генеральна репетиція – попередній захист, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генеральна репетиція магістрантів 24 січня 2024