Н У Х Т

Підписано меморандум зі Stekom University (Індонезія)

13 липня 2023

Підписано меморандум зі Stekom University (Індонезія)

Колектив університет продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю з University of Computer Science&Technology (Stekom University).

Заснований у 1986 році Stekom University – вищий навчальний заклад Індонезії, розташований на острові Ява. Основним його профілем є викладання комп’ютерних наук та інформаційних технологій, що напряму пов’язано з діяльністю нашої кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки.

Меморандум про партнерство між нашими навчальними закладами передбачає можливості для навчання та досліджень, студентські обміни, коротко- та довгострокові стажування, взаємні візити, а також інші узгоджені види діяльності та програми.

Викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки сподіваються на плідну співпрацю з колегами.

Опублікований: 13-07-2023
Читайте також:
Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

Кафедрою готельно-ресторанної справи був організований онлайн-тренінг «Впровадження та аудит систем управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства», що відбувся на комунікаційній платформі Zoom. Гостьовий лектор – міжнародний аудитор систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора 05 травня 2020

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Педагогічна майстерність молодих викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2023 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Анни Грищенко на тему «Сучасний стан і перспективи розвитку харчоконцентратної галузі. Технологія екструзійних продуктів». Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність молодих викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 листопада 2023

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету. Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина» 19 липня 2021