Н У Х Т

Літо – час відпочинку студентів і навчання викладачів

31 серпня 2021

Літо – час відпочинку студентів і навчання викладачів

Літо дарує нам сонячне тепло, яскраві барви, нові враження від подорожей і можливість додати у скарбничку педагогічної майстерності нові здобутки.

Нагодою набути влітку нові професійні «скіли» скористалася доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, пройшовши онлайн-навчання за сертифікованою програмою «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», запропонованою найвідомішою українською навчальною онлайн-платформою Prometheus.

Отримані теоретичні знання і, що особливо важливо, цінні практичні навички обов’язково стануть у нагоді у подальшій роботі.

Опублікований: 31-08-2021
Читайте також:
В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій

У Національному університеті харчових технологій працюють освітні центри «Донбас-Україна» для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, та «Крим-Україна» для осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. Такі вступники мають право вступати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій 04 серпня 2020

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися зустрічі гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, кураторів груп і викладачів кафедри – доценток Людмили Мамченко, Ірини Корецької і Наталії Стукальської зі здобувачами 1-3 курсів, присвячені обговоренню питань академічної доброчесності. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності 12 вересня 2024

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій від провідної HR-менеджерки, керівниці відділу пошуку персоналу найбільшої в Україні мережі ресторанів Tarantino Family Юлії Костюченко. Тема зустрічі – «Смак життя: працевлаштування в сфері ресторанного бізнесу». Tarantino Family – найбільша вітчизняна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 березня 2024

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

25 вересня студенти групи МО-1-2М разом із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Аллою Тимчук відвідали 12-ту Міжнародну виставку Lab ComplEX: аналітика, лабораторія, біотехнології, hi-tech. Студенти ознайомились із сучасним ринком лабораторного та науково-технічного обладнання, що використовується у харчовій галузі, зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 26 вересня 2019