Н У Х Т

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

07 грудня 2018

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

6 грудня актова зала університету зібрала адміністрацію, викладачів, студентів і щирих друзів Навчально-наукового інституту харчових технологій, який у свій день подарував своїм гостям яскраву казкову історію «АКЗАК. Чужий серед своїх».

У прекрасному й незвичному світі Акзак живуть казкові створіння, які від пращурів мають дуже негативне уявлення про людей. Вони саме готуються до вечірки на честь богині Аманди, що створила їх світ аби сховати їх від людства, і просять чаклуна Діапаса не приходити на це свято, бо зовнішність у нього дуже незвична, схожа на людську. Ображений Діапас вирішує показати мешканцям Акзаку, хто така справжня людина, адже, якщо ти не такий, як всі, це не значить, що ти – поганий. І чаклун переносить у казковий ліс студента Влада, якого в університеті теж стороняться, бо вважають не таким, як всі. Влад знайомиться з королем Акзаку і його донькою Амелією. Мешканці налякані, а король наказує ув’язнити людину. І тільки Амелії здається, що людина не така вже й страшна. Вона визволяє Влада й знайомить його зі своїми друзями, яким він також сподобався. Та розлючений король велить ув’язнити усіх, хто встав на захист людини. Невідомо, чим би скінчилася ця історія, якби не з’явився супротивник короля, що прагне зайняти трон. І тут Влад стає на захист короля. Після його палкої промови, все владналося, а король визнає, що Діапас таки правий – якщо ти не такий, як всі, це не значить, що ти – поганий!

Яскраві декорації, костюми і грим, динамічні хореографічні постановки, виразні вокальні партії й харизматичні виконавці головних ролей прикрасили цю історію. А завершилася вона виконанням гімну інституту.     

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Починаємо новий навчальний рік з перемог!

Kyiv city race 2024 «Останній літній дзвоник» розпочав сезон спортивного орієнтування восени. Літні канікули варто завершувати на позитиві, тому за організації Департаменту молоді та спорту м. Києва, клубу «Sever» та управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації було проведено культові змагання в нашій столиці. Бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починаємо новий навчальний рік з перемог! 06 вересня 2024

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників

6 лютого викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова і доцентка Ірина Корецька в рамках кваліфікаційної програми «Сенсорне оцінювання якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів дегустаторів» Інституту післядипломної освіти НУХТ, провели лекційно-практичні заняття, на яких познайомили співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників 07 лютого 2025

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-1-7 разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали експозицію історичного проєкту «[Не]знищен[н]і». Мультимедійний історичний проєкт «[Не]знищен[н]і» розповідає нашу історію від початку репресивних переслідувань, ілюструючи її особистими життєвими сценаріями ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу 05 жовтня 2023

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія»

Презентація наукових досліджень завжди хвилюючий момент для науковців. Особливо це відчувається, коли молодий дослідник робить доповідь перед поважними, досвідченими колегами. Ось і на цьогорічній науковій конференції НУХТ викладачі та здобувачі освіти ознайомилися з роботами київських школярок. Юні науковиці з київського ліцею «ЕДЮКЕЙТЕР» виконал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія» 15 квітня 2021