Н У Х Т

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

07 грудня 2018

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

6 грудня актова зала університету зібрала адміністрацію, викладачів, студентів і щирих друзів Навчально-наукового інституту харчових технологій, який у свій день подарував своїм гостям яскраву казкову історію «АКЗАК. Чужий серед своїх».

У прекрасному й незвичному світі Акзак живуть казкові створіння, які від пращурів мають дуже негативне уявлення про людей. Вони саме готуються до вечірки на честь богині Аманди, що створила їх світ аби сховати їх від людства, і просять чаклуна Діапаса не приходити на це свято, бо зовнішність у нього дуже незвична, схожа на людську. Ображений Діапас вирішує показати мешканцям Акзаку, хто така справжня людина, адже, якщо ти не такий, як всі, це не значить, що ти – поганий. І чаклун переносить у казковий ліс студента Влада, якого в університеті теж стороняться, бо вважають не таким, як всі. Влад знайомиться з королем Акзаку і його донькою Амелією. Мешканці налякані, а король наказує ув’язнити людину. І тільки Амелії здається, що людина не така вже й страшна. Вона визволяє Влада й знайомить його зі своїми друзями, яким він також сподобався. Та розлючений король велить ув’язнити усіх, хто встав на захист людини. Невідомо, чим би скінчилася ця історія, якби не з’явився супротивник короля, що прагне зайняти трон. І тут Влад стає на захист короля. Після його палкої промови, все владналося, а король визнає, що Діапас таки правий – якщо ти не такий, як всі, це не значить, що ти – поганий!

Яскраві декорації, костюми і грим, динамічні хореографічні постановки, виразні вокальні партії й харизматичні виконавці головних ролей прикрасили цю історію. А завершилася вона виконанням гімну інституту.     

Опублікований: 07-12-2018
Читайте також:
Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

На кафедрі машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв розпочалися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Представлена тематика магістерських робіт відображає широкий діапазон наукової тематики, над якою працює колектив кафедри. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики 21 лютого 2018

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор»

Відповідно до навчального плану підготовки освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології молока і молочних продуктів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під керівництвом доцента кафедри Тетяни Осьм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор» 09 лютого 2018

Міністерство освіти і науки відповідає на найпоширеніші запитання щодо вступу у заклади вищої  освіти у 2018 році

Міністерство освіти і науки розмістило на своєму сайті відповіді на найпоширеніші запитання щодо вступу на бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань).  Q&A поділені на 9 блоків: - Підготовка до вступу - Навчання за кошти держбюджету - Подання заяв - Конкурсний та прохідний бал - Творчі конкурси і заліки -...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти і науки відповідає на найпоширеніші запитання щодо вступу у заклади вищої освіти у 2018 році 22 червня 2018

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями

Група КВП15 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках виробничої екскурсії завітала до ДП «Черкасистандартметрологія», з метою наочного  ознайомлення з майбутньою спеціальністю. Студенти побували у трьох відділеннях Черкаського центру стандартизації та метрології, де дізналися історію виміру маси у Музеї ваг. Познайомились із досвідче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомити студентів із майбутніми спеціальностями 23 липня 2018