Н У Х Т

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету

20 листопада 2018

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету

15 листопада 2018 року у Києві відбувся Національний форум з безпеки дорожнього руху, який проходив у рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху.

Мета заходу – акцентувати увагу на необхідності підвищення загального рівня правосвідомості усіх без винятку учасників дорожнього руху: як перевізників і водіїв, так і пасажирів, і пішоходів та сприяти підвищенню рівня практичної взаємодії служб і відомств, що працюють у сфері безпеки руху, об’єднавши їх зусилля задля зменшення рівня аварійності на українських автошляхах.

Відкрили роботу заходу та виступили модераторами національний координатор ВООЗ Міністерства охорони здоров’я України з питань безпеки дорожнього руху Юрій Чорний та віце-презедент Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» Віктор Козоріз.

Спікери заходу презентували проект «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України», ознайомили учасників із Державною програмою підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, програмами «Інтелектуальні світлофори та освітлення» та «Безпека в містах України». Також серед актуальних питань забезпечення безпеки дорожнього руху були розглянуті стан, проблеми та перспективи реформування законодавства у сфері безпеки дорожнього руху, питання підвищення рівня безпечності доріг загального користування, забезпечення безпечної дороги дітей до школи та інші нагальні питання.

Серед учасників Форуму – представники органів державної влади, громадських організацій, експертів і провідних ЗМІ. Наш університет представили начальник відділу охорони праці та техніки безпеки Тетяна Потапова та доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ольга Євтушенко. За матеріалами Форуму для наших студентів були прочитані лекції «Безпека на дорозі – безпека життя».

Також у рамках Форуму відбулася презентація Всеукраїнського конкурсу фото- та відео-робіт «Молодь за безпеку дорожнього руху». На електронну адресу оргкомітету надійшли більше тисячі робіт, авторами яких стали учні загальноосвітніх шкіл, вихованці позашкільних навчальних закладів, студенти, члени молодіжних угрупувань. Переглянути та оцінити роботи учасників конкурсу можна на сайті Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» http://dopomogadtp.com/ua/ у розділі Конкурс. Незалежне онлайн-голосування триватиме з 19 листопада по 10 грудня 2018 року.

Долучися до голосування та підтримай креативну молодь – саме з неї починається майбутнє!

Опублікований: 20-11-2018
Читайте також:
На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP». У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів 11 квітня 2019

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасні підходи в технології стабілізації вин», яку в рамках навчальних дисциплін модуля 4 «Технологія вина з винограду» та «Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства» прочитав директор компанії СП ТОВ «КОНТ-2» Юрій Кепканов.  Крім здобувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі 15 листопада 2021

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають можливість приєднатися до цікавих лекції від ADC*School, присвячених темі «Про що креативники працюють під час війни?». Днями відбулася лекція креативного директора Saat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу 06 грудня 2022