Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у вебінарі «Рожеве вино», організованому Торгово-промисловою палатою України, Посольством Франції в Україні, Шато Чизай Академією разом із Вищою національною школою агрономії Бордо.
Вебінар був присвячений особливостям технології рожевих тихих вин для отримання їх різного стилю, забарвлення та аромату. Колеги з Бордо поділилися інформацією про популярність цієї категорії вин у світі, сучасний стан виробництва та споживання розе, найбільші країни-виробники, про еногастрономічні характеристики рожевих вин і багато іншого.
Головний технолог «Чизай» Золтон Удваргелі продемонстрував рожеві вина, які виробляє підприємство та які вже мають низку міжнародних нагород, і розповів про технологічні особливості для досягнення якості українського розе.