Н У Х Т

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег

29 квітня 2021

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у вебінарі «Рожеве вино», організованому Торгово-промисловою палатою України, Посольством Франції в Україні, Шато Чизай Академією разом із Вищою національною школою агрономії Бордо.

Вебінар був присвячений особливостям технології рожевих тихих вин для отримання їх різного стилю, забарвлення та аромату. Колеги з Бордо поділилися інформацією про популярність цієї категорії вин у світі, сучасний стан виробництва та споживання розе, найбільші країни-виробники, про еногастрономічні характеристики рожевих вин і багато іншого.

Головний технолог «Чизай» Золтон Удваргелі продемонстрував рожеві вина, які виробляє підприємство та які вже мають низку міжнародних нагород, і розповів про технологічні особливості для досягнення якості українського розе. 

Опублікований: 29-04-2021
Читайте також:
Різноманіття наукових інтересів доповідачів – родзинка секції «Гуманітарні науки» наукової конференції молодих учених

У межах Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка, нагадаємо, цьогоріч збирає в нашому університеті наукову молодь уже у 88-ме, традиційно працює секція «Гуманітарні науки». Щороку під керівництвом викладачів кафедри гуманітарних дисц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різноманіття наукових інтересів доповідачів – родзинка секції «Гуманітарні науки» наукової конференції молодих учених 05 травня 2022

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 вересня відбулися відкриті лекційні заняття. Доцент Світлана Олійник провела аудиторне заняття для здобувачів групи ЗТБ-1-1м з дисципліни «Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції – «Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві». Лектор звернула увагу ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 22 вересня 2020

Відкритий турнір кафедри економічної теорії «Political Economy-2019»

У черговий раз кафедра економічної теорії провела відкритий турнір для студентів першого курсу англомовного проекту з дисципліни «Political Economy».  Завдання складалося із теоретичних питань, творчих завдань та тестів англійською мовою. У запеклій боротьбі студенти 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління групи ЕП 1-2а здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкритий турнір кафедри економічної теорії «Political Economy-2019» 10 грудня 2019

Навчання розпочинається із захисту практики

Навчальний процес для студентів 4 курсу гр. хп-08 і хп-09 освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Сумського фахового коледжу НУХТ розпочався із захисту технологічної практики, що проходила на провідних підприємствах м. Суми та області. Захисти були змістовними та цікавими. Кожний студент надав характеристику підприємства, сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання розпочинається із захисту практики 10 вересня 2020