Н У Х Т

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег

29 квітня 2021

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у вебінарі «Рожеве вино», організованому Торгово-промисловою палатою України, Посольством Франції в Україні, Шато Чизай Академією разом із Вищою національною школою агрономії Бордо.

Вебінар був присвячений особливостям технології рожевих тихих вин для отримання їх різного стилю, забарвлення та аромату. Колеги з Бордо поділилися інформацією про популярність цієї категорії вин у світі, сучасний стан виробництва та споживання розе, найбільші країни-виробники, про еногастрономічні характеристики рожевих вин і багато іншого.

Головний технолог «Чизай» Золтон Удваргелі продемонстрував рожеві вина, які виробляє підприємство та які вже мають низку міжнародних нагород, і розповів про технологічні особливості для досягнення якості українського розе. 

Опублікований: 29-04-2021
Читайте також:
Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», спеціальності 181 «Харчові технології», яку прочитала заступниця генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою 25 листопада 2024

Міжнародно-визнані досягнення наших вчених

У нашому університеті значна увага приділяється міжнародній діяльності – наші здобувачі освіти й викладачі широко користуються можливостями академічної мобільності, в рамках якої проходять практичну підготовку, стажуються, займаються спільними науковими дослідженнями в університетах, наукових установах та на підприємствах країн Європи, Америки та А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародно-визнані досягнення наших вчених 26 жовтня 2022

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності

Винахідницька діяльність важлива складова роботи кожного навчального закладу, оскільки є одним із вагомих показників, що враховується всіма без виключення рейтинговими системами, у тому числі й ТОП-200. Цей напрям діяльності завжди був одним із пріоритетних для нашого університету, і як результат – постійне зростання її показників і стале лідерств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності 11 січня 2017

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь»

Студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор відвідали ПраТ «Оболонь». У рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв»  майбутні спеціалісти ознайомилися з технологією виробництва солоду та пива, а також екологічними проблемами даної галузі. Звичайно, всі багато чули про передовий досвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь» 13 травня 2019