Н У Х Т

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

07 грудня 2021

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces».

Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна професійна подія, яка об’єднує кухарів, шеф-кухарів і власників ресторанного бізнесу, і цього року була присвячена трансформації світу гастрономії.

Ukrainian Culinary Faces – національна кулінарна премія, місією якої є популяризація та підвищення впізнаваності українських шеф-кухарів, шеф-кондитерів, шеф-пекарів, бренд-шефів, тренд-сеттерів автентичної української кухні й світового кулінарного мистецтва.

Нині Андрій Клюс є шеф-кухарем і керуючим ресторану середземноморської кухні «Kritikos».

Професійний бекграунд нашого успішного випускника – шеф-кухарство у трендових закладах ресторанного господарства м. Києва (Semifreddo Ristorante, Vinsanto wine bar), відкриття нових ресторанних підприємств як в Україні (шеф-кухар Follower), так і за кордоном (шеф-кухар Urban Bistro і Caio Papa, Словаччина), участь у кулінарних змаганнях і майстер-класах, організація гастрошоу і гастровечерь, а також створення свого власного стилю сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia».

Андрій Клюс як стейкхолдер активно співпрацює зі своїм рідним факультетом ГРТБ і залучений до освітнього процесу здобувачів освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» і 241 «Готельно-ресторанна справа»: лекторії, майстер-класи і нетворкінг зі студентством. Крім того, Андрій був гостьовим лектором сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» і членом журі конкурсів професійної майстерності факультету. Завжди з ентузіазмом зустрічається зі студентами, ділиться гастрономічними інсайтами і власним досвідом, надає професійні поради, надихає і мотивує до розвитку у кулінарному мистецтві.

Колектив факультету ГРТБ вдячний Андрію Клюсу за тісну і плідну кооперацію, гордий досягненнями свого талановитого випускника та бажає яскраво сяяти його «кулінарній зірці» у вітчизняному і міжнародному ресторанному просторі.

Опублікований: 07-12-2021
Читайте також:
Невтомна праця на перемогу

Декілька років поспіль українська система освіти приймає серйозні виклики. Але найбільший виклик заклади освіти прийняли саме зараз, в умовах війни, коли гостро постало питання повноцінного функціонування й продовження освітнього процесу. Складні умови вимагають нестандартних рішень, нових підходів і найбільше – невтомної праці на результат. Викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невтомна праця на перемогу 19 липня 2022

Курсові роботи захищає третій курс

Завершується цей непростий навчальний рік. Ніхто не уявляв, що ми змушені будемо проводити навчання та приймати захист курсових і дипломних робіт дистанційно. Та практика показала, що наш колектив успішно справляється з усіма викликами сьогодення. Нещодавно у форматі конференції Zoom свої курсові роботи з дисципліни «Технологія мікробного синтезу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курсові роботи захищає третій курс 27 травня 2020

Завершився основний набір вступної кампанії до магістратури

2 вересня в університеті відбулося зарахування до магістратури на денну і заочну форми навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. Відповідні накази підписав ректор Олександр Шевченко. Сьогодні магістранти першого курсу приступили до навчання. А тим часом відбулося переведення контрактників на вакантні місця державного, регіонального замовлення....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився основний набір вступної кампанії до магістратури 03 вересня 2025

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету

4 грудня 2024 року відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету. Необхідний кворум забезпечили 61 делегат із 72 обраних. На конференції був присутній голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь, який відзначив активність профспілки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету 09 грудня 2024