Н У Х Т

Засідання хімічного лекторію для вступників

15 лютого 2021

Засідання хімічного лекторію для вступників

Хоч на вулиці сніжно та морозно, але для цьогорічних вступників настають спекотні дні. Так багато треба встигнути до сесії ЗНО 2021 року! Тому для допомоги майбутнім вступникам, кафедра харчової хімії нашого університету вже традиційно продовжує серію хімічних лекторіїв. Чергове засідання цього цікавого, пізнавального заходу відбулося 13 лютого. Карантинні заходи не завадили провести засідання у дистанційному форматі.

Тема лекторію, який провела кандидатка хімічних наук, доцентка кафедри харчової хімії Віра Іщенко, – «Основні хімічні поняття. Розв’язування завдань ЗНО минулих років з цієї теми». Школярі активно брали участь у вирішенні задач, які запропонувала лекторка та мали змогу з’ясувати складні хімічні питання.

Зустріч пройшла у результативній і напруженій праці, в атмосфері цікавого спілкування. Наприкінці лекторка нагадала абітурієнтам про Олімпіаду НУХТ з хімії. Взявши участь у цьому заході, можна отримати до 20 додаткових балів до сертифіката ЗНО при вступі до нашого університету! 

Опублікований: 15-02-2021
Читайте також:
Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисциплін Ольга Пушка і Олена Шидловській постійно прагнуть до удосконалення освітнього процесу і поруч з традиційними формами занять впроваджують сучасні навчальні технології. Тож у рамках вивчення дисциплін «Барна справа та організація роботи сомел’є» і «Ресторанна справа» відбулися виїзні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні навчальні технології впроваджують викладачки кафедри готельно-ресторанної справи 17 вересня 2021

Працюємо з натхненням

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 грудня 2023 року у змішаному форматі відбувся науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини» аспірантки третього року навчання Євгенії Шубіної, захист дисертації якої планується достроково. Під час семінару на кафедру заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо з натхненням 26 грудня 2023

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема. Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора 22 грудня 2020

Новий напрям довгострокового проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття»

7 травня в університеті відбулося чергове засідання круглого столу з розгляду тих нових викликів, які постають перед нашою країною, а в більш локальному масштабі – перед науковою спільнотою, задіяною у виконанні проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». З вітальними словами до присутніх звернулися організатори, ідейні натхненники т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий напрям довгострокового проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття» 12 травня 2025