Н У Х Т

Впровадженню систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів навчать виробничників наші фахівці

05 лютого 2018

Впровадженню систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів навчать виробничників наші фахівці

З 12 по 16 березня 2018 року фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ проведуть для спеціалістів харчових підприємств і організацій Одеси і передмість, включаючи підприємства громадського харчування, семінар-тренінг «Впровадження і функціонування систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів».

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів  згідно із вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена система менеджменту безпечності харчових продуктів чи інтегрована система менеджменту безпечності та якості харчових продуктів, важлива її актуалізація до вимог нових версій ISO 9001:2015 та ISO 2200:2017. До програми семінару включені найбільш актуальні питання з цієї сфери.

У рамках семінару будуть проведені як теоретичні заняття з огляду на міжнародні та національні стандарти, так і практичні заняття зі створення ефективних систем, включаючи програми-передумови, операційні програми моніторингу і менеджменту технологічних процесів, визначення та обґрунтування критичних контрольних точок на прикладі технологічних схем виготовлення консервованої, виноробної, хлібопекарської, м’ясної, кондитерської продукції тощо і розроблення НАССР-планів, порядок актуалізації функціонуючих систем менеджменту якості і безпеки харчових продуктів до вимог нових версій міжнародних стандартів. Будуть надані рекомендації щодо внутрішнього аудиту (ISO 19011) та постійного удосконалення систем, різних схем сертифікації та ресертифікації, у т.ч. міжнародної за стандартом FSSC 22000.

Після закінчення семінару всі слухачі отримають пакет документації, використаний при проведенні занять, в електронному вигляді та свідоцтва державного зразка.

Опублікований: 05-02-2018
Читайте також:
У жвавому спілкуванні пройшла зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі слухачами підготовчого відділення

Професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда з метою популяризація спеціальностей інститутів та факультетів НУХТ провели профорієнтаційну онлайн-зустріч зі здобувачами підготовчого відділення університету на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Надія Левицька ознайомила сл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У жвавому спілкуванні пройшла зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі слухачами підготовчого відділення 27 лютого 2024

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто. Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний вертеп для колег і містян 16 січня 2017

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з біології серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали: І місце  –  Михайло Ревенко (група ПСК17) ІІ місце – Давид Симонов (група МЕХ17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17) ІІІ місце – А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 29 березня 2018

Із сучасними трендами виробництва харчових продуктів познайомилися студенти й викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів Наталія Стеценко зі студентами групи ОП-4-7, Світлана Камінська з групою ОП-3-7, Ірина Ясінська з групою ТІ-1-5 та Тетяна Федоренко разом зі студентами групи ОП-1-5М відвідали WorldFood Ukraine 2019 – найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв. На виставці була представлена 241 ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними трендами виробництва харчових продуктів познайомилися студенти й викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 25 жовтня 2019