Н У Х Т

Важливий етап практичної підготовки

27 червня 2025

Важливий етап практичної підготовки

Здобувачі груп ГРС-3 та ГРС-2с, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, успішно захистили звіти з виробничої практики.

Практична підготовка відбувалася на базі провідних закладів галузі, серед яких: фешенебельні готелі «Leopolis», «Nobilis», «Fest», «Дністер», ГВК «Отаман» та інші.

Під час захисту здобувачі презентували результати своєї практичної діяльності, демонструючи професійні компетентності, уміння працювати в реальних умовах індустрії гостинності, а також аналітичні здібності та комунікаційні навички.

Члени комісії у складі викладачів Наталії Чередняк, Оксани Шняк, Іванни Дзюбан та Миколи Шегди відзначили високий рівень підготовки здобувачів освіти та їхню мотивацію до подальшого професійного розвитку.

Вітаємо студентів із гідним завершенням важливого етапу практичної підготовки! Бажаємо нових звершень і натхнення в обраній професії!

Опублікований: 27-06-2025
Читайте також:
Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Про організацію навчального процесу в університеті з 26 жовтня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 жовтня 2020 року м. Київ з 26 жовтня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. В університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в університеті з 26 жовтня 2020 р. 23 жовтня 2020

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 квітня 2024 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» на тему «Захист рослин від хвороб та шкідників в органічному землеробстві», яку прочитала начальниця відділу із розвитку органічного землеробства та біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 квітня 2024

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» поглибили знання з безпечності харчових продуктів

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» за ініціативи її лектора, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гаранта освітньо-професійної програми «Технології харчування» Олега Кузьміна здобувачі четвертого курсу взяли участь у міжнародному вебінарі «Ensuring Microbial Let...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» поглибили знання з безпечності харчових продуктів 31 січня 2025