Н У Х Т

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю

18 квітня 2019

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю

От, нарешті, відбувся дебют першокурсника факультету біотехнології та екологічного контролю, де зовсім юні студенти проявили самоорганізацію, свої таланти, вміння працювати в команді та побороли страх сцени. Яскраве дійство занурило всіх у часи супротиву між відомими мафіозними кланами. А причиною ворожнечі стала дрібничка – не поділили бар. З такої маленької суперечки почалась величезна війна.

У ході історії з’являється романтична лінія, свої власні Ромео та Джульєтта – помічники керівників ворогуючих кланів мафіозі. Вміння домовитися, пробачити помилки опонентів – риса, якою володіють найсильніші духом. Тому всі сварки залишаються позаду, адже ніякі чвари між кланами не повинні впливати на стосунки закоханих, бо любов – найпрекрасніше почуття, яке робить людину Людиною!

Всю цю історію прикрашали чудові танцювальні та вокальні номери, які були пронизані духом епохи Хрещеного батька.

Тривала активна підготовка до виступу згуртувала першокурсників і подарувала впевненість у своїх силах та підтримці друзів. А ще вони дуже вдячні старшокурсникам і, зокрема, Ірині Ковшар, Наталії Петренко та Мирославу Хоньків, які допомогли їм підготувати такий чудовий дебют.

Опублікований: 18-04-2019
Читайте також:
У вишиванках до музею!

Протягом минулого тижня викладачі кафедри гуманітарних дисциплін зі студентами різних інститутів і факультетів провели низку виховних заходів, адже він був урожайний на важливі дати. Так, на День вишиванки викладачі та здобувачі освіти рясніли барвистими вишиванками. Сьогодні це свято набуло особливого значення, бо в час воєнного лихоліття, де б не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У вишиванках до музею! 22 травня 2023

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма». У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків. Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 15 грудня 2020

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково

Карантин вніс свої корективи і у спорт. У зв’язку з карантинними обмеженнями, впровадженими на території всієї країни, засідання Виконавчого комітету Футбольної асоціації студентів м. Києва відбулося онлайн. Його головною метою було внесення доповнення до Регламенту змагань м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019/2020 рр. і виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково 17 квітня 2020

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.  Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. 04 жовтня 2021