Н У Х Т

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках

15 лютого 2024

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка продовжує активну співпрацю з ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ».

Черговий профорієнтаційний семінар для майбутніх вступників до нашого університету мав тему «Електропневматичні приводи в харчовій промисловості». Модераторкою спеціалізованого заходу інженерно-технічного напрямку виступила завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Метою заходу було ознайомлення майбутніх вступників із широким спектром сучасних лабораторних комплексів кафедри; демонстрація новітніх викладацьких практик, висвітлення широких можливостей для розвитку та самореалізації, презентація напрямків працевлаштування за обраним фахом. Були представлені особливості та перспективи майбутньої професії фахівця з мехатроніки та пакувальної техніки, а також шляхи кар’єрного зростання у сучасних компаніях і на підприємствах харчової галузі.

Захід відбувся у теплій та невимушеній атмосфері. Гості отримали багато корисної інформації про навчання в НУХТ та можливості, які відкриваються перед випускниками кафедри мехатроніки та пакувальної техніки.

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки НУХТ запрошує всіх зацікавлених долучатися до профорієнтаційних заходів! Наші фахівці завжди раді допомогти зробити правильний вибір майбутньої професії!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

17 квітня 2018 року відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2017-2018 навчального року. Конференцію відкрила голова студентської ради факультету Олена Цишек, яка повідомила, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Присутні 147 осіб, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 18 квітня 2018

Розпочались попередні захисти курсових робіт здобувачів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Виконання курсової роботи є одним із видів самостійної роботи здобувачів, яка допомагає визначити якість теоретичних знань, здобутих здобувачами під час навчання, та навичок їх використання для вирішення комплексу взаємопов’язаних завдань згідно з обраною темою.  19 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у форматі ZOOM-ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочались попередні захисти курсових робіт здобувачів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 травня 2020

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія). Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 листопада 2020

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща)

9 вересня 2020 р. відбулася остання онлайн-лекція у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук», що проводив Куявський університет у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва і учасниками якого були викладачі НУХТ –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща) 10 вересня 2020