Н У Х Т

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках

15 лютого 2024

Мехатроніка та пакування: драйв інновацій у твоїх руках

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка продовжує активну співпрацю з ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ».

Черговий профорієнтаційний семінар для майбутніх вступників до нашого університету мав тему «Електропневматичні приводи в харчовій промисловості». Модераторкою спеціалізованого заходу інженерно-технічного напрямку виступила завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна.

Метою заходу було ознайомлення майбутніх вступників із широким спектром сучасних лабораторних комплексів кафедри; демонстрація новітніх викладацьких практик, висвітлення широких можливостей для розвитку та самореалізації, презентація напрямків працевлаштування за обраним фахом. Були представлені особливості та перспективи майбутньої професії фахівця з мехатроніки та пакувальної техніки, а також шляхи кар’єрного зростання у сучасних компаніях і на підприємствах харчової галузі.

Захід відбувся у теплій та невимушеній атмосфері. Гості отримали багато корисної інформації про навчання в НУХТ та можливості, які відкриваються перед випускниками кафедри мехатроніки та пакувальної техніки.

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки НУХТ запрошує всіх зацікавлених долучатися до профорієнтаційних заходів! Наші фахівці завжди раді допомогти зробити правильний вибір майбутньої професії!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відкривають для себе світ сучасного мистецтва під час цікавих кураторських годин. Академічна група студентів ГС-1-7 разом із наставником, асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Андрієм Собіним відвідала нову експозицію в Українському домі – «Кола Сільваші». Це велика музейна рет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2024

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія) 07 вересня 2021

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології

Проходження практики на такому унікальному підприємстві, як ТОВ «БіоТестЛаб», для студенток-біотехнологів 4-го курсу Юлії Волошенюк, Вікторії Гафенко та Марії Хільченко виявилось «щасливим квитком» до майбутнього працевлаштування. ТОВ «БіоТестЛаб» – єдиний в Україні виробник широкого асортименту ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології 12 лютого 2018

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року

Традиційно, в останню суботу травня в НУХТ відбуваються зустрічі випускників. Але іноді бажання побачитися-поспілкуватися з колишніми одногрупниками таке непереборне, що немає потреби чекати теплої пори. Отак подумала староста групи ОП-4, студенти якої у 2006 р. отримали диплом спеціаліста з «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року 21 листопада 2019