Н У Х Т

На гостину до своїх випускників

19 жовтня 2023

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри.

Директор по виробництву Євген Хромець провів змістовну екскурсію по всьому технологічному процесу. Головний технолог Назар Косіковський розказав про плани на розроблення нових видів напою.

Асортимент готової продукції приємно вразив викладачів – від класичної до впровадження різних смаків, відповідно до потреб споживачів. Ферментовані напої комбуча чітко корелюють зі здоровим харчуванням, що однозначно потрібно нашій країні.

Наприкінці екскурсії відбулася фахова дегустація з дегустаційними листами, куди всі без винятку викладачі записали об'єктивні результати дегустації.

Нагадаємо, напередодні цієї зустрічі на підприємстві разом із доцентом кафедри Миколою Бондарем побували першокурсники, що вступили на навчання за спеціальністю 181 «Харчові технологій». Вони знайомилися з історією створення підприємства, технічними та технологічними аспектами, роботою виробничої лабораторії і, звісно, дегустували різні зразки продукції. А, головне, пересвідчилися, наскільки цікавою, перспективною й затребуваною на ринку праці є обрана ними спеціальність.

Завершуючи візит, завідувач кафедри Анатолій Куц подякував нашим випускникам за гостинність і запропонував співпрацю з кафедрою у науковому напрямку.

Опублікований: 19-10-2023
Читайте також:
Актуальні питання розвитку бізнесу вітчизняних підприємств у кваліфікаційних роботах бакалаврів-економістів

З гордістю повідомляємо про успішне завершення захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами кафедри економіки і права спеціальності 051 «Економіка» освітніх програм «Економіка підприємства» і «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Захисти тривали кілька днів за участі двох екзаменаційних комісій, які очолювала в. о. завідувача кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання розвитку бізнесу вітчизняних підприємств у кваліфікаційних роботах бакалаврів-економістів 27 червня 2025

Челендж «До Перемоги»

Всеукраїнський челендж «ДО ПЕРЕМОГИ» підхопили студенти Відокремленого структурнпого підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій».  Для участі в челенджі спортсмени коледжу зняли відео з виконанням фізичних вправ і словами підтримки нашим захисникам і захисницям, опублікували його у соціальних мережах з хе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж «До Перемоги» 12 травня 2022

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучився до оцінювання вітчизняних виробників крафтового пива

12 червня у пивоварні « ШУЛЬЦ» відбувся 4-й Всеукраїнський конкурс виробників крафтового пива « Грані якості-2018». Компетентне журі, до складу якого був запрошений завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолій Куц, здійснило фахове оцінювання, за результатами якого було обране краще пиво. Конкурс в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучився до оцінювання вітчизняних виробників крафтового пива 13 червня 2018

До ШКОЛИ ЕКСТЕРНІВ завітали фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

 Щорічно перед практично всіма випускниками шкіл постає питання: «Ким бути?», «Яку професію обрати?», «До якого закладу поступити?», «Які іспити обрати?» та інші питання, що хвилюють не тільки дітей, а і їх батьків. Правильний вибір професії – важливий крок у житті кожної людини на шляху до життєвого успіху. Ось чому проблема підготовки учнів до с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ШКОЛИ ЕКСТЕРНІВ завітали фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 11 лютого 2019