Н У Х Т

На гостину до своїх випускників

19 october 2023

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри.

Директор по виробництву Євген Хромець провів змістовну екскурсію по всьому технологічному процесу. Головний технолог Назар Косіковський розказав про плани на розроблення нових видів напою.

Асортимент готової продукції приємно вразив викладачів – від класичної до впровадження різних смаків, відповідно до потреб споживачів. Ферментовані напої комбуча чітко корелюють зі здоровим харчуванням, що однозначно потрібно нашій країні.

Наприкінці екскурсії відбулася фахова дегустація з дегустаційними листами, куди всі без винятку викладачі записали об'єктивні результати дегустації.

Нагадаємо, напередодні цієї зустрічі на підприємстві разом із доцентом кафедри Миколою Бондарем побували першокурсники, що вступили на навчання за спеціальністю 181 «Харчові технологій». Вони знайомилися з історією створення підприємства, технічними та технологічними аспектами, роботою виробничої лабораторії і, звісно, дегустували різні зразки продукції. А, головне, пересвідчилися, наскільки цікавою, перспективною й затребуваною на ринку праці є обрана ними спеціальність.

Завершуючи візит, завідувач кафедри Анатолій Куц подякував нашим випускникам за гостинність і запропонував співпрацю з кафедрою у науковому напрямку.

Published on: 19-10-2023
Read also:
Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі

24 вересня відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організована колективом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Модератор наукового заходу, завідувач кафедри технології хлібопек...

READ YOURSELF

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі 25 september 2025

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

3-4 грудня 2022 року у Полтавській області відбувся відкритий особистий чемпіонат Лубенської територіальної громади зі спортивного орієнтування, присвячений Дню Збройних Сил України, участь у якому взяв здобувач освіти І курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко. Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичн...

READ YOURSELF

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога 07 december 2022

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбувся успішний захист 48 студентів-менеджерів. Успішний, бо всі здобувачі отримали ступінь бакалавра з менеджменту і 15 із них – в якості відмінників, а також зі схвальними відгуками представників роботодавців, що були присутніми на захистах, сере...

READ YOURSELF

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент» 26 june 2019