Н У Х Т

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

26 квітня 2019

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», студенти змогли дізнатися багато цікавих фактів про історію шоколаду, сировину для виготовлення шоколаду та її властивості, технологію і особливості роботи з шоколадом. Професійний шоколатьє провів інтерактивний тест для гостей, спрямований на закріплення набутих знань, зі смачними винагородами. Найцікавішою частиною заходу став практичний воркшоп. Студенти мали можливість власноруч зробити шоколадні цукерки з різними начинками, декорувати їх на свій смак, а головне – продегустувати шоколад власного виробництва і поласувати смачними гарячими напоями.

Наші першокурсники спеціальності «Туризм» відчули себе справжніми шоколатьє. Дякуємо закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» за теплу атмосферу та яскраві емоції майстер-класу для наших майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Із субкритичною екстракцією як складовою харчових технологій знайомилися наші науковці

Днями науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у Всеукраїнському семінарі «Субкритична екстракція як складова харчових технологій», організованому кафедрою харчових технологій Полтавського державного аграрного університету. Модерат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із субкритичною екстракцією як складовою харчових технологій знайомилися наші науковці 01 грудня 2022

Вступники до бакалаврату – у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого

У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого за активної підтримки директора інституту Сергія Блаженка відбулася зустріч зі вступниками до бакалаврату. За сприяння викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки нашими гостями були створені електронні кабінети вступника та отримані роз'яснення щодо покрокового вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату – у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого 05 липня 2024

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий науковий семінар. Цього разу гостьовим спікером виступив маркетолог закладів ресторанного господарства та сервісу доставки «Піца Хата» Станіслав Григоренко. Тема наукового івенту – «Стратегії залучення клієнтів та статистика відновлення замовлень у період військового стану». На семінарі розг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи 02 грудня 2022

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм»

20 травня студенти 3 курсу напрямку підготовки «Туризм» мали виняткову нагоду взяти участь у тренінг-семінарі з екскурсійної справи, проведеного управляючим директором екскурсійного бюро «Интересный Киев» Юлією Ліщук. Фахівець розповіла студентам, як екскурсовод повинен «закохувати у місто», а також знаходити цікаві родзинки для вибагливих екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм» 22 травня 2019