Н У Х Т

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 2024

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми здобуття освіти.

У складі екзаменаційної комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка технічних наук Світлана Усатюк, доцентка, кандидатка хімічних наук Оксана Мельник, доцентки, кандидатки технічних наук Оксана Петруша та Наталія Попова та асистентка Анна Логінова.

До розгляду були представлені цікаві та актуальні теми з безпечності харчових продуктів. Здобувачі показали високий рівень знань і практичних навичок, а також розкрили основні поняття, що стосуються галузі безпеки харчових продуктів.

Колектив кафедри вітає здобувачів зі впевненим початком захистів, бажає успіхів у подальших досягненнях та очікує продовження ними навчання на рівні освітнього ступеня «Магістр»!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Подорож до витоків українського друкарства

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом із групою ТХ-3-5 відвідала Музей книги і друкарства України, що знаходиться на територій Національного Києво-Печерського заповідника (Лаври). Провідна наукова співробітниця Світлана Кушлянська розповіла про історію Музею та зазначила, що головні приміщення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до витоків українського друкарства 15 грудня 2023

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ

Настав черговий важливий етап вступної кампанії 2021 року для вступників на базі 9 класу до фахових коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. 30 липня відбулося зарахування за державним замовленням на основі базової середньої освіти вступників, що здобуватимуть освітній ступінь фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійними програмами на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ 30 липня 2021

Високий методичний рівень викладання демонструє наша професура

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося  відкрите заняття «Правові засоби  охорони об’єктів інтелектуальної власності. Законодавча база України» професора кафедри, д.т.н. Віталія Прибильського з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність». Лекція  призначена для здобувачів-магістрантів напряму підготовки «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий методичний рівень викладання демонструє наша професура 24 вересня 2021

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019