Н У Х Т

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 2024

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми здобуття освіти.

У складі екзаменаційної комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка технічних наук Світлана Усатюк, доцентка, кандидатка хімічних наук Оксана Мельник, доцентки, кандидатки технічних наук Оксана Петруша та Наталія Попова та асистентка Анна Логінова.

До розгляду були представлені цікаві та актуальні теми з безпечності харчових продуктів. Здобувачі показали високий рівень знань і практичних навичок, а також розкрили основні поняття, що стосуються галузі безпеки харчових продуктів.

Колектив кафедри вітає здобувачів зі впевненим початком захистів, бажає успіхів у подальших досягненнях та очікує продовження ними навчання на рівні освітнього ступеня «Магістр»!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Доступ до найактуальніших досліджень і розробок без обмежень!

Науково-технічна бібліотека університету продовжує співпрацю з компанією «Clarivate», яка надає доступ до міжбібліотечного абонементу «RapidILL». Це дозволяє науковцям і здобувачам освіти університету замовляти й отримувати в електронній формі наукові матеріали, опубліковані у закордонних періодичних виданнях, із понад 500 бібліотек Європи та США. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступ до найактуальніших досліджень і розробок без обмежень! 18 липня 2024

Молоді маркетологи на хвилі найяскравіших рекламних подій

Навчання на кафедрі маркетингу нашого університету – не лише цікаве, але й сповнене яскравих подій, справжніх вражень і незабутніх моментів. Наші студенти завжди  тримають руку на пульсі сучасного життя у неймовірному світі маркетингу та реклами. Відвідування івентів, пов’язаних із професійною діяльністю, вже давно стало традицією серед студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді маркетологи на хвилі найяскравіших рекламних подій 28 вересня 2018

Із мистецтвом управління рестораном знайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із наставником, асистентом Іриною Медвідь відвідали спеціалізований захід RestArt Forum 2019 «Мистецтво управління рестораном», який проходив в ексклюзивній локації, першій і єдиній обладнаній професійною проекторною системою формату 360°, «Pochayna Event Hall». RestArt Forum 2019 – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із мистецтвом управління рестораном знайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 листопада 2019

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 15 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції «Технологія молока і молочних продуктів».  Роботу підсекції очолила завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання 16 квітня 2021