Н У Х Т

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 2024

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми здобуття освіти.

У складі екзаменаційної комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка технічних наук Світлана Усатюк, доцентка, кандидатка хімічних наук Оксана Мельник, доцентки, кандидатки технічних наук Оксана Петруша та Наталія Попова та асистентка Анна Логінова.

До розгляду були представлені цікаві та актуальні теми з безпечності харчових продуктів. Здобувачі показали високий рівень знань і практичних навичок, а також розкрили основні поняття, що стосуються галузі безпеки харчових продуктів.

Колектив кафедри вітає здобувачів зі впевненим початком захистів, бажає успіхів у подальших досягненнях та очікує продовження ними навчання на рівні освітнього ступеня «Магістр»!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр» 20 червня 2024

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам

16 травня 2018 року викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провели ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах». На пленарному засіданні з доповідями виступили завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам 17 травня 2018

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 вересня 2023

Науковці гуртка «BIOTECH» на міжнародній арені

Поділитися своїми досягненнями на полі науки з колегами з-за кордону – це неабияка нагода, а побачити і своє прізвище серед публікацій дослідників з Білорусі, Росії, України – справжня насолода. Магістрантка І року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньо-професійної програми «Фармацевтична біотехнологія» Наталія Клименко та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці гуртка «BIOTECH» на міжнародній арені 19 листопада 2019