Н У Х Т

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

15 квітня 2019

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

12 квітня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ вкотре відчинив двері майбутнім вступникам.

Програма заходів до Дня відкритих дверей цьогоріч була надзвичайно насичена, цікава та інформативна. Кожна циклова комісія доклала максимум зусиль і підготувала низку заходів аби якнайкраще продемонструвати переваги навчання в коледжі.

Школярі отримали можливість поспілкуватись із викладачами та студентами коледжу, ознайомитись із навчально-матеріальною базою коледжу, здійснити екскурсію затишними аудиторіями, взяти участь у різноманітних програмах, заходах і майстер-класах, а також отримати відповіді на усі важливі запитання.

Гостей гостинно зустрічала арт-студія коледжу «Феєрія денс».

Завітавши до аудиторій відділення харчових технологій, майбутні вступники мали змогу спостерігати за технікою карвінг, процесом приготування смачного кулішу та піци, а також ажурних різнокольорових млинців із різноманітними топінгами.

Гості відвідали майстер-клас зі сервірування столу і складання серветок, виставку-презентацію «Десертний стіл».

Неабиякі емоції та цікавість у школярів викликав майстер-клас «Від смачного до корисного», оскільки вони мали змогу не лише спостерігати за різними технологічними процесами, але й брати активну участь у них під керівництвом студентів. Формування здобних булочок, випікання хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної сировини, виготовлення цукерок, оформлення імбирних пряників – кожний школяр обрав для себе майстер-клас, який його найбільше зацікавив, спробував себе у ньому, і, зрештою, продегустував смачні хлібобулочні та кондитерські вироби.

Інженерно-економічне відділення презентувало відео-ролик «Наші випускники – наша гордість», фотовиставку і відеоролик про навчання та дозвілля студентів економічних спеціальностей. Студенти економічного фаху зацікавили майбутніх вступників розважально-інтелектуальною грою «Найрозумніший абітурієнт», а також запросили усіх охочих до імпровізованої економічною кав’ярні.

Викладачі циклової комісії механічних дисциплін організували цікаву виставку та екскурсію до виробничих майстерень коледжу «Подорож у світ техніки».

Циклова комісія інформаційних дисциплін гостинно запросила на ознайомлення з програмними продуктами студентів спеціальності «Комп’ютерні науки», запропонувала відео-презентацію «Інформаційні технології – технології майбутнього», зацікавила майбутніх програмістів конкурсом «Кращий програміст-абітурієнт».

Така сучасна та важлива на сьогодні галузь як хімічна не залишилась осторонь. Студенти коледжу продемонстрували хімічні досліди  та експерименти, а також запропонували  презентацію «Значення хімічної галузі в харчовій промисловості».

Цікавими були і спортивні заходи: тенісний турнір із командою с. Кам’янка; показові виступи з воркауту; показова гра з волейболу; турніри із волейболу з командою с. Панівці та командою ЗОШ №13.

Отже, майбутні вступники та їх батьки отримали безліч позитивних вражень та емоцій, вичерпну інформацію щодо переваг навчання і перспектив саморозвитку та самореалізації в коледжі, а також запрошення вступати до Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ!

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Як ставити перед собою омріяні цілі і досягати спортивних перемог

Щоб стати спортсменом потрібно наполегливо працювати, удосконалювати свою фізичну форму, витрачати багато часу на тренування, стежити за повноцінним харчуванням, але не менш важливо мати моральну підготовку і витривалість. Яскравий приклад, того, як ставити перед собою омріяні цілі, невпинно тренуватися та досягати спортивних перемог, щоразу демон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як ставити перед собою омріяні цілі і досягати спортивних перемог 19 квітня 2023

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 грудня 2023

Бакалаври освітньої програми «Холодильні техніка та технології» отримують пропозиції від роботодавців

Що фахівці спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» користуються незмінним попитом на ринку праці засвідчує зацікавленість роботодавців у випускниках і, навіть, здобувачах освіти за освітньою програмою «Холодильні техніка та технології». Щотижня представники провідних компаній зустрічаються з нашими студентами і викладачами кафедри теплоенер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Холодильні техніка та технології» отримують пропозиції від роботодавців 13 березня 2025

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023