Н У Х Т

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

15 квітня 2019

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

12 квітня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ вкотре відчинив двері майбутнім вступникам.

Програма заходів до Дня відкритих дверей цьогоріч була надзвичайно насичена, цікава та інформативна. Кожна циклова комісія доклала максимум зусиль і підготувала низку заходів аби якнайкраще продемонструвати переваги навчання в коледжі.

Школярі отримали можливість поспілкуватись із викладачами та студентами коледжу, ознайомитись із навчально-матеріальною базою коледжу, здійснити екскурсію затишними аудиторіями, взяти участь у різноманітних програмах, заходах і майстер-класах, а також отримати відповіді на усі важливі запитання.

Гостей гостинно зустрічала арт-студія коледжу «Феєрія денс».

Завітавши до аудиторій відділення харчових технологій, майбутні вступники мали змогу спостерігати за технікою карвінг, процесом приготування смачного кулішу та піци, а також ажурних різнокольорових млинців із різноманітними топінгами.

Гості відвідали майстер-клас зі сервірування столу і складання серветок, виставку-презентацію «Десертний стіл».

Неабиякі емоції та цікавість у школярів викликав майстер-клас «Від смачного до корисного», оскільки вони мали змогу не лише спостерігати за різними технологічними процесами, але й брати активну участь у них під керівництвом студентів. Формування здобних булочок, випікання хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної сировини, виготовлення цукерок, оформлення імбирних пряників – кожний школяр обрав для себе майстер-клас, який його найбільше зацікавив, спробував себе у ньому, і, зрештою, продегустував смачні хлібобулочні та кондитерські вироби.

Інженерно-економічне відділення презентувало відео-ролик «Наші випускники – наша гордість», фотовиставку і відеоролик про навчання та дозвілля студентів економічних спеціальностей. Студенти економічного фаху зацікавили майбутніх вступників розважально-інтелектуальною грою «Найрозумніший абітурієнт», а також запросили усіх охочих до імпровізованої економічною кав’ярні.

Викладачі циклової комісії механічних дисциплін організували цікаву виставку та екскурсію до виробничих майстерень коледжу «Подорож у світ техніки».

Циклова комісія інформаційних дисциплін гостинно запросила на ознайомлення з програмними продуктами студентів спеціальності «Комп’ютерні науки», запропонувала відео-презентацію «Інформаційні технології – технології майбутнього», зацікавила майбутніх програмістів конкурсом «Кращий програміст-абітурієнт».

Така сучасна та важлива на сьогодні галузь як хімічна не залишилась осторонь. Студенти коледжу продемонстрували хімічні досліди  та експерименти, а також запропонували  презентацію «Значення хімічної галузі в харчовій промисловості».

Цікавими були і спортивні заходи: тенісний турнір із командою с. Кам’янка; показові виступи з воркауту; показова гра з волейболу; турніри із волейболу з командою с. Панівці та командою ЗОШ №13.

Отже, майбутні вступники та їх батьки отримали безліч позитивних вражень та емоцій, вичерпну інформацію щодо переваг навчання і перспектив саморозвитку та самореалізації в коледжі, а також запрошення вступати до Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ!

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Нові перемоги наших студентів і викладачів

Надзвичайно активна та плідна студентська весна знову принесла приємну звістку про успіхи наших студентів і викладачів на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Економіка підприємства» 2018/2019 навчального року. Цього разу в конкурсі, який проходив на базі ДВНЗ «Київський національний університет ім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших студентів і викладачів 20 квітня 2019

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо»

Найвідданіші фанати футболу групи ТБ-1-10М разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали футбольний матч «Динамо» - «Лаціо»,  який відбувався в Києві в НСК «Олімпійський». Наставник із вихованцями  розумно поєднали відпочинок, навчання, спорт для створення доброзичливої атмосфери спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо» 17 березня 2018

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником

Комунікативні навики є одними із найважливіших у роботі співробітників любої компанії, а вміння подолати бар’єри у спілкуванні та встановити міцний міжособистісний контакт є актуальним як для студентського колективу, так і на роботі. Та здатність налагоджувати комунікацію не дається від народження, а потребує постійних тренувань. От і студенти-біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником 28 жовтня 2020

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

Студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять виробничу практику на провідних підприємствах України. Зокрема на ПрАТ ФФ «Дарниця» теоретичні знання, здобуті в університеті, перевіряють Назар Костейков, Владислав Лазебник, Анастасія Скороход, Наталія Корх, Олена Дехтяренко, Олена Українець, Володимир Федоренко, Діана Сень, Роман Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця» 31 січня 2017