Н У Х Т

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

15 квітня 2019

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

12 квітня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ вкотре відчинив двері майбутнім вступникам.

Програма заходів до Дня відкритих дверей цьогоріч була надзвичайно насичена, цікава та інформативна. Кожна циклова комісія доклала максимум зусиль і підготувала низку заходів аби якнайкраще продемонструвати переваги навчання в коледжі.

Школярі отримали можливість поспілкуватись із викладачами та студентами коледжу, ознайомитись із навчально-матеріальною базою коледжу, здійснити екскурсію затишними аудиторіями, взяти участь у різноманітних програмах, заходах і майстер-класах, а також отримати відповіді на усі важливі запитання.

Гостей гостинно зустрічала арт-студія коледжу «Феєрія денс».

Завітавши до аудиторій відділення харчових технологій, майбутні вступники мали змогу спостерігати за технікою карвінг, процесом приготування смачного кулішу та піци, а також ажурних різнокольорових млинців із різноманітними топінгами.

Гості відвідали майстер-клас зі сервірування столу і складання серветок, виставку-презентацію «Десертний стіл».

Неабиякі емоції та цікавість у школярів викликав майстер-клас «Від смачного до корисного», оскільки вони мали змогу не лише спостерігати за різними технологічними процесами, але й брати активну участь у них під керівництвом студентів. Формування здобних булочок, випікання хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної сировини, виготовлення цукерок, оформлення імбирних пряників – кожний школяр обрав для себе майстер-клас, який його найбільше зацікавив, спробував себе у ньому, і, зрештою, продегустував смачні хлібобулочні та кондитерські вироби.

Інженерно-економічне відділення презентувало відео-ролик «Наші випускники – наша гордість», фотовиставку і відеоролик про навчання та дозвілля студентів економічних спеціальностей. Студенти економічного фаху зацікавили майбутніх вступників розважально-інтелектуальною грою «Найрозумніший абітурієнт», а також запросили усіх охочих до імпровізованої економічною кав’ярні.

Викладачі циклової комісії механічних дисциплін організували цікаву виставку та екскурсію до виробничих майстерень коледжу «Подорож у світ техніки».

Циклова комісія інформаційних дисциплін гостинно запросила на ознайомлення з програмними продуктами студентів спеціальності «Комп’ютерні науки», запропонувала відео-презентацію «Інформаційні технології – технології майбутнього», зацікавила майбутніх програмістів конкурсом «Кращий програміст-абітурієнт».

Така сучасна та важлива на сьогодні галузь як хімічна не залишилась осторонь. Студенти коледжу продемонстрували хімічні досліди  та експерименти, а також запропонували  презентацію «Значення хімічної галузі в харчовій промисловості».

Цікавими були і спортивні заходи: тенісний турнір із командою с. Кам’янка; показові виступи з воркауту; показова гра з волейболу; турніри із волейболу з командою с. Панівці та командою ЗОШ №13.

Отже, майбутні вступники та їх батьки отримали безліч позитивних вражень та емоцій, вичерпну інформацію щодо переваг навчання і перспектив саморозвитку та самореалізації в коледжі, а також запрошення вступати до Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ!

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Методи молекулярної біотехнології: працюємо дистанційно…

З 12 березня і до нині триває карантин, але навчання продовжується і студенти опановують дисципліни дистанційно. У нашому університеті функціонує платформа Moodle для дистанційного навчання, а також відбувається спілкування викладачів і студентів за допомогою сервісів Viber, Telegram або організації відеоконференцій із використанням Zoom. Нещодавн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи молекулярної біотехнології: працюємо дистанційно… 21 квітня 2020

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила новий навчальний посібник

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила навчальний посібник «Теплохолодотехніка».  Автори видання – професори Сергій Василенко, Володимир Павелко, доценти Андрій Форсюк, Максим Масліков, Наталія Іващенко, Світлана Барановська. У навчальному посібнику викладені основні положення технічної термодинаміки та теорії теплообміну, подані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила новий навчальний посібник 22 жовтня 2018

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки успішно захистив дисертаційну роботу

Днями відбулося засідання спеціалізованої вченої ради 05.18.18, присвячене захисту дисертаційної роботи аспіранта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Дениса Пригодія (науковій керівник – доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко). Дисерта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки успішно захистив дисертаційну роботу 17 листопада 2018

Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне

Сучасні тенденції європейської освіти дають змогу українським студентам, науковцям та організаціям, діяльність яких пов’язана зі сферами розвитку молоді, освіти, культури та спорту взяти участь у наймасштабнішій сучасній програмі академічного обміну Erasmus+. Національний Еразмус+ офіс в Україні у тісній співпраці з Представництвом ЄС в Україні за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне 18 січня 2019