Н У Х Т

Наші науковці можуть отримати підтримку держави у розробленні спільних із китайськими колегами проектів

08 серпня 2018

Наші науковці можуть отримати підтримку держави у розробленні спільних із китайськими колегами проектів

Міністерство освіти і науки України та Міністерство науки і техніки Китайської Народної Республіки оголосили конкурс спільних українсько-китайських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки.

Учасниками конкурсу можуть стати науковці вишів, науково-дослідних установ і підприємств.

Конкурс триватиме до 24 вересня 2018 року.

Проектні пропозиції розглядатимуться відповідно до таких пріоритетних напрямів:

- інформаційні та комунікаційні технології;
- енергетика та енергоефективність;
- раціональне природокористування, у тому числі агротехнології;
- науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань;
- нові речовини і матеріали.

Докладна інформація про конкурс та документи для участі - за посиланням.

Завантажити аплікаційну картку учасника можна тут.

Телефон для довідок – (044) 287 82 35.

Нагадаємо, що навесні цього року в університеті побували кілька делегацій китайських університетів, крім того, НУХТ взяв участь у ІІ Міжнародному культурно-освітньому форумі «Шовковий шлях 2018: Україна-Китай». У ході всіх цих заходів йшлося про розвиток співпраці і, зокрема, про спільні наукові дослідження. Тож, побажаємо успіху нашим науковцям і їх китайським колегам у цьому конкурсі.

Опублікований: 08-08-2018
Читайте також:
Нетворкінг викладачів кафедри готельно-ресторанної справи із фахівцями індустрії гостинності

Щороку на початку квітня в межах виставки гастрономічних рішень для фахівців індустрії гостинності їжі поза домом (WorldFood Gastro Days) відбуваються заходи, що відкривають унікальні можливості для створення гастрономічних вражень, розкривають секрети успіху закупівлі та гастрономічну спадщину України, підтримують HoReCa. На одному з таких заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг викладачів кафедри готельно-ресторанної справи із фахівцями індустрії гостинності 14 квітня 2025

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

12 березня 2024 року для здобувачів збірних груп ХЕ 2-9 і ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка Оксана Мельник) було проведено в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і Центрі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 14 березня 2024

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники

З 1 по 5 червня на платформі ZOOM відбулися успішні online-захисти курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» здобувачами 2 курсу навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Під час виконання курсової роботи студенти сформували навички аналізу та узагальнення власного практичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники 05 червня 2020

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття, що популяризують хімічну науку серед молоді всієї України. Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій» для майбутніх вступників знов зібрався 6 травня поточного навчального року. Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулась із привітальним словом завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії 08 травня 2023