Н У Х Т

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

26 april 2019

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», студенти змогли дізнатися багато цікавих фактів про історію шоколаду, сировину для виготовлення шоколаду та її властивості, технологію і особливості роботи з шоколадом. Професійний шоколатьє провів інтерактивний тест для гостей, спрямований на закріплення набутих знань, зі смачними винагородами. Найцікавішою частиною заходу став практичний воркшоп. Студенти мали можливість власноруч зробити шоколадні цукерки з різними начинками, декорувати їх на свій смак, а головне – продегустувати шоколад власного виробництва і поласувати смачними гарячими напоями.

Наші першокурсники спеціальності «Туризм» відчули себе справжніми шоколатьє. Дякуємо закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» за теплу атмосферу та яскраві емоції майстер-класу для наших майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Published on: 26-04-2019
Read also:
Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально

Студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали колишню столицю українського козацтва, місто Батурин. Вони оглянули реконструйовану козацьку фортецю та місце страшної Батуринської трагедії 1708 року, коли російськими військами О. Меншикова були знищені понад 14 тис. козаків і мирного населення. Також майбутні фахівці туристичного бізнесу від...

READ YOURSELF

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально 10 june 2019

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу

Незважаючи на повномасштабне вторгнення росії та пов’язані з ним небезпеки, які трапляються щодня і щоночі, жага до знань і наукових відкриттів не згасає в серці кожного українського біотехнолога. Викладачки кафедри біотехнології і мікробіології к.б.н., доцентки Оксана Скроцька і Світлана Старовойтова, асистентка Тетяна Сулейко, здобувачка вищої ос...

READ YOURSELF

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу 31 july 2023

Нові для нашої країни екологічні стандарти досліджує студентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Закінчилися новорічні та різдвяні свята, в пору активно братися за роботу. Магістри 2-го курсу навчання поспішають завершити написання своїх випускових робіт. Зокрема, студентка спеціальності 183 «Екологічний контроль та аудит» Марина Коваль працює над темою «Впровадження ISO 14 000 на ТОВ «ЕКО-СФЕРА». В Україні починає набирати обертів екологічна...

READ YOURSELF

Нові для нашої країни екологічні стандарти досліджує студентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці 22 january 2019

Реалізація студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»

У минулому році Корпорація «Артеріум» започаткувала проведення конкурсу студентських наукових проєктів серед здобувачів магістратури нашого університету за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Цього року ініціатива була продовжена. Після оголошення конкурсу та розгляду поданих заявок, були визначені переможці, які, не зважаючи на епід...

READ YOURSELF

Реалізація студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум» 24 june 2021