Н У Х Т

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

26 april 2019

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», студенти змогли дізнатися багато цікавих фактів про історію шоколаду, сировину для виготовлення шоколаду та її властивості, технологію і особливості роботи з шоколадом. Професійний шоколатьє провів інтерактивний тест для гостей, спрямований на закріплення набутих знань, зі смачними винагородами. Найцікавішою частиною заходу став практичний воркшоп. Студенти мали можливість власноруч зробити шоколадні цукерки з різними начинками, декорувати їх на свій смак, а головне – продегустувати шоколад власного виробництва і поласувати смачними гарячими напоями.

Наші першокурсники спеціальності «Туризм» відчули себе справжніми шоколатьє. Дякуємо закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду» за теплу атмосферу та яскраві емоції майстер-класу для наших майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Published on: 26-04-2019
Read also:
Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», ...

READ YOURSELF

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 october 2019

Насичений порядок денний і радісна звістка – відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету

24 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося останнє у цьому календарному році планове засідання вченої ради університету. Голова ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його традиційно з привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, й побажання усім членам нашого колективу міцного здоров’я. А далі пере...

READ YOURSELF

Насичений порядок денний і радісна звістка – відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету 24 december 2020

Переможці XІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Мехатроніка в машинобудуванні» – студенти НУХТ!

З  26 по 29 листопада в Національному технічному університеті України «КПІ ім. І. Сікорського» на базі кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки відбулася XІ Всеукраїнська студентська олімпіада «Мехатроніка в машинобудуванні», яка проходить під патронажем Міністерства освіти і науки України. Цього року в олімпіаді взяли участь 20 команд ...

READ YOURSELF

Переможці XІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Мехатроніка в машинобудуванні» – студенти НУХТ! 02 december 2019