Н У Х Т

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

13 november 2024

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

12 листопада 2024 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся черговий освітній івент. На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко директор департаменту з продажу харчових культур та ферментів компанії Novonesis A/S Олег Рибачук у змішаному онлайн/офлайн-форматі прочитав гостьову лекцію «Сучасні технології виробництва салямі» у межах дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів».

Компанія Novonesis A/S (правонаступник Chr. Hansen A/S) є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує інноваційні рішення на основі використання натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства, вона має одну з найбільших у світі комерційних колекцій бактеріальних культур. У харчовій галузі бактеріальні культури, пробіотики та ферменти широко використовуються у виробництві м’ясних і кисломолочних продуктів, сирів, морепродуктів, ферментованих напоїв, молочних і м’ясних альтернатив.

Лекція була цікавою і доступною для здобувачів і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх спеціалістів харчової промисловості.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність компанії Novonesis A/S за професійну співпрацю та сподівається на її плідне продовження!

Published on: 13-11-2024
Read also:
Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

Доцентка кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олена Харкянен узяла участь у міжнародній програмі «Інноваційна освіта як драйвер сталого розвитку у взаємопартнерстві Україна-Словаччина». Наша викладачка виступила експерткою модуля програми «Modern Information Systems in Data Analysis Artificial Intelligence» (...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині 07 september 2022

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 may 2021

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – переможець Чемпіонату України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 4-9 листопада у м. Запоріжжя. Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 3 м. Фізична підготовка і майстерність дозволили йому показати вражаючий результат (32...

READ YOURSELF

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 13 november 2019

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

READ YOURSELF

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 february 2019