Н У Х Т

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

13 листопада 2024

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

12 листопада 2024 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся черговий освітній івент. На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко директор департаменту з продажу харчових культур та ферментів компанії Novonesis A/S Олег Рибачук у змішаному онлайн/офлайн-форматі прочитав гостьову лекцію «Сучасні технології виробництва салямі» у межах дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів».

Компанія Novonesis A/S (правонаступник Chr. Hansen A/S) є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує інноваційні рішення на основі використання натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства, вона має одну з найбільших у світі комерційних колекцій бактеріальних культур. У харчовій галузі бактеріальні культури, пробіотики та ферменти широко використовуються у виробництві м’ясних і кисломолочних продуктів, сирів, морепродуктів, ферментованих напоїв, молочних і м’ясних альтернатив.

Лекція була цікавою і доступною для здобувачів і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх спеціалістів харчової промисловості.

Колектив кафедри висловлює щиру вдячність компанії Novonesis A/S за професійну співпрацю та сподівається на її плідне продовження!

Опублікований: 13-11-2024
Читайте також:
Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають можливість приєднатися до цікавих лекції від ADC*School, присвячених темі «Про що креативники працюють під час війни?». Днями відбулася лекція креативного директора Saat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу 06 грудня 2022

Усе про систему YouControl дізналися здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» від гостьової лекторки

11 листопада 2022 року для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відбулася бінарна лекція «Перевірка контрагентів (юридичних осіб) за допомогою системи YouControl», яку  прочитали доцентка Людмила Духновська і запрошена лекторка, менеджерка освітнього напрямку компанії  YouControl Тереза Вергелесова. YouControl – аналітична система ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про систему YouControl дізналися здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» від гостьової лекторки 14 листопада 2022

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів, які зможуть отримати право проводити сертифікацію енергоефективності будівель та обстеження інженерних систем. Це передбачено Законом України «Про енергетичну ефективність будівель», який розроблений Держенергоефективності та прийняти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів 13 серпня 2018

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі

18 жовтня 2019 року директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і доцент тієї ж кафедри Тетяна Осьмак відвідали нове сучасне фермерське господарство (буйволину ферму) ТОВ «Тасбіо», розташоване у с. Рудня Козелецького району Чернігівсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі 22 жовтня 2019