Н У Х Т

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

14 вересня 2021

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку.

Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності.

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справа Лариса Шаран і заступниця декана факультету з навчальної роботи Наталія Бондар зустрілися зі здобувачами вищої освіти бакалаврського рівня, щоб у форматі тематичних бесід познайомити учасників освітнього процесу з основним документом, який визначає політику академічної доброчесності в нашому університеті – Кодексом академічної етики, а також видами порушень академічної доброчесності та відповідальністю за порушення, порядком вирішення конфліктів інтересів.

Також за активної допомоги студентської ради факультету на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram були розміщені мотивацiйні цитати щодо етичних норм академічної доброчесності.

Тепер здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знають загальні засади і правила академічної етики, моральні принципи та загальні етичні норми у стосунках між представниками нашої університетської спільноти.

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Високий рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету

Відкритий урок «Ферменти, вітаміни, гормони, фактори росту, їх роль у життєдіяльності організмів» з навчального предмету «Біологія» провела викладач комісії хімічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Лілія Федорова у 811 групі. Використання  різних методів і  засобів навчання (наочні та технічні засоби навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету 07 лютого 2018

Дуель чоловічого і жіночого світів відбулася у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

14 лютого 2017 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася конкурсно-розважальна програма «Хто зверху?». Це змагання між дівчатами та юнаками у форматі української телепрограми, що виходить на «Новому каналі». Дуель чоловічого і жіночого світів ділилася на раунди, що складалися з бліцопитувань, різних конкурсів і змагань. Кожний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуель чоловічого і жіночого світів відбулася у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 15 лютого 2017

Спортивні досягнення здобувача-біотехнолога

5-7 квітня 2024 року в місті Чернівці відбувся Кубок України (етапи) та Всеукраїнські змагання, присвячені пам'яті захисника України Олега Ленюка зі спортивного орієнтування. У змаганнях взяли участь 152 спортсмени з 13 областей України та м. Києва. Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивного орієн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивні досягнення здобувача-біотехнолога 10 квітня 2024

Викладачі університету досліджують європейські тренди ринку кондитерських виробів

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до вебінару з презентації аналітичного дослідження ринку кондитерських виробів Франції, організованого Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом «Дія.Бізнес» спільно з Асоціацією виробників кондитерської, харчоконцентратної та кро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету досліджують європейські тренди ринку кондитерських виробів 24 листопада 2025