Н У Х Т

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

14 вересня 2021

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку.

Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності.

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справа Лариса Шаран і заступниця декана факультету з навчальної роботи Наталія Бондар зустрілися зі здобувачами вищої освіти бакалаврського рівня, щоб у форматі тематичних бесід познайомити учасників освітнього процесу з основним документом, який визначає політику академічної доброчесності в нашому університеті – Кодексом академічної етики, а також видами порушень академічної доброчесності та відповідальністю за порушення, порядком вирішення конфліктів інтересів.

Також за активної допомоги студентської ради факультету на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram були розміщені мотивацiйні цитати щодо етичних норм академічної доброчесності.

Тепер здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знають загальні засади і правила академічної етики, моральні принципи та загальні етичні норми у стосунках між представниками нашої університетської спільноти.

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти

12 грудня 2018 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук та Олена Красуля разом зі студентами групи МО-3-2 відвідали  ІІ Міжнародну виставку продовольчої продукції «UKRAINIAN FOOD EXPO». У рамках заходів виставки студенти ознайомились із експозиціями технологій та послуг для харчової промисловості, локальних виробникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти 13 грудня 2018

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 квітня 2018

В університеті відбулося зарахування вступників на бюджет за освітнім ступенем «бакалавр» зі скороченим строком навчання

Учора, 11 серпня, в університеті відбулося зарахування вступників на навчання за державним замовленням для фіксованих конкурсних пропозицій на денну та заочну форму навчання за освітнім ступенем «бакалавр» на перший курс зі скороченим строком навчання. До наказів на зарахування, підписаних ректором Олександром Шевченком, внесені 129 вступників на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулося зарахування вступників на бюджет за освітнім ступенем «бакалавр» зі скороченим строком навчання 12 серпня 2021

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 32 позицію з 241 закладу вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 7-й серед 60 вишів Києва, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року. У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва 11 серпня 2020