Н У Х Т

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 березня 2020

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш 11 березня зустрілася зі студентами Хмельницького торгівельно-економічного коледжу.

Під час зустрічі студенти були ознайомлені зі структурою університету, його багаторічною історією, умовами вступу до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціальністю 181 «Харчові технології» на  скорочену форму навчання.

Студенти отримали інформацію щодо умов навчання, проходження практики, можливостей працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості, ознайомилися з рекламними матеріалами. Також були дані відповіді на питання стосовно проживання та дозвілля здобувачів.

 

Опублікований: 13-03-2020
Читайте також:
Перші охоронні документи 2024-го

Наші винахідники стартували у новому році з отримання одразу двох патентів України на корисну модель. Колектив розробників у складі доцентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Володимира Костюка і Геннадія Валіуліна, професора кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Олександра Шевченка та доцента Євгена Костюка підтвердив свої автор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші охоронні документи 2024-го 10 січня 2024

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться, де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників. Секція «Експертиза харчових продуктів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів» 19 квітня 2021

Учасники осіннього табору IBS Education завітали до нашого університету

30 жовтня до нашого університету завітали учасники осіннього профорієнтаційного табору IBS Education. IBS Education – освітня компанія, що спеціалізується на профорієнтації. Для того, щоб діти робили свідомий вибір майбутньої професії ще зі школи, фахівці компанії організовують на канікулах профорієнтаційні табори, а по вихідних днях – профорієнта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники осіннього табору IBS Education завітали до нашого університету 30 жовтня 2018

Технології рафінування олій і жирів вивчають здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Не зважаючи на складні обставини воєнного часу, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулася відкрита лекція «Технології лужної нейтралізації олій (жирів). Модуль 2» доцента Валерія Бабенка з навчальної дисципліни «Рафінація і модифікація жирів» для здобувачів груп ТЖ-4 -3ск і ЗТЖ-3 -1ск. На лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології рафінування олій і жирів вивчають здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 28 жовтня 2022