Н У Х Т

Практичні навички майбутні фахівці-хімтехнологи здобувають на провідних підприємствах

31 грудня 2021

Практичні навички майбутні фахівці-хімтехнологи здобувають на провідних підприємствах

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» денної та заочної форм навчання проходили переддипломну практику на підприємствах, що відповідали напрямкам кваліфікаційних робіт: ТОВ «Астра-Косметик», ТОВ «Ремос», ТОВ «Сапо бренд груп», ТОВ «НВП «Єнамін», ТОВ «Інтерфом», ТОВ «In food», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «І.Ф.Лаб», ТОВ «Переяслав-молпродукт», ТОВ «Клуб Сиру», ПрАТ «Лантманнен Акса», ПрАТ «Carlsberg Ukraine», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПрАТ «АК «Київводоканал», ПрАТ «Індар», АТ «Київмедпрепарат».

Усі здобувачі успішно захистили звіти з практики перед комісією у складі доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш, Олени Подобій та керівників практики. Захисти були організовані у вигляді онлайн-конференцій.

З-поміж здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання комісія відзначила роботи Анастасії Дзюбенко, Поліни Горкуненко, Андрія Можейка, Олени Теребило (остання була оцінена в 100 балів). Пристойні захисти представили комісії здобувачі заочної форми навчання Вікторія Капко, Яна Рябчун (освітній ступінь «магістр») та Юлія Полюн (освітній ступінь «бакалавр»).

Високий рівень підготовки наших здобувачів освіти обумовлений проходженням практики й працевлаштуванням на підприємствах відповідно до обраної спеціальності, а також відповідністю теми кваліфікаційної роботи базі практики.

Колектив кафедри вдячний керівникам підприємств за сприяння й підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 31-12-2021
Читайте також:
Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі

Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати  страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Вирішили опанувати мистецтво приготування сінабонів і студенти групи 41-ТХ Полтавського фахового коледжу НУХТ і звернулися за допомогою до викладачки Оксани Палаш, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі 25 жовтня 2022

Вперше наші здобувачі стажувалися за Європейською програмою академічної мобільності Ceepus

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінари, на яких здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету біотехнології та екологічного контролю поділилися враженнями від проходження стажування та літньої школи з економічних, екологічних і соціальних аспектів перероблення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше наші здобувачі стажувалися за Європейською програмою академічної мобільності Ceepus 29 вересня 2022

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021

У обговоренні пріоритетів економічних реформ взяли участь викладачі і студенти кафедри міжнародної економіки

Викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки відвідали Форум «Порядок денний нового парламенту: діалог громадянського суспільства, бізнесу та влади», під час якого лідери політичних сил разом із лідерами бізнес-спільноти та експертами обговорили пріоритети економічних реформ. Організатором форуму виступила Національна бізнес-коаліція, яка о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні пріоритетів економічних реформ взяли участь викладачі і студенти кафедри міжнародної економіки 30 вересня 2019