Н У Х Т

Практичні навички майбутні фахівці-хімтехнологи здобувають на провідних підприємствах

31 грудня 2021

Практичні навички майбутні фахівці-хімтехнологи здобувають на провідних підприємствах

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» денної та заочної форм навчання проходили переддипломну практику на підприємствах, що відповідали напрямкам кваліфікаційних робіт: ТОВ «Астра-Косметик», ТОВ «Ремос», ТОВ «Сапо бренд груп», ТОВ «НВП «Єнамін», ТОВ «Інтерфом», ТОВ «In food», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «І.Ф.Лаб», ТОВ «Переяслав-молпродукт», ТОВ «Клуб Сиру», ПрАТ «Лантманнен Акса», ПрАТ «Carlsberg Ukraine», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПрАТ «АК «Київводоканал», ПрАТ «Індар», АТ «Київмедпрепарат».

Усі здобувачі успішно захистили звіти з практики перед комісією у складі доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш, Олени Подобій та керівників практики. Захисти були організовані у вигляді онлайн-конференцій.

З-поміж здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання комісія відзначила роботи Анастасії Дзюбенко, Поліни Горкуненко, Андрія Можейка, Олени Теребило (остання була оцінена в 100 балів). Пристойні захисти представили комісії здобувачі заочної форми навчання Вікторія Капко, Яна Рябчун (освітній ступінь «магістр») та Юлія Полюн (освітній ступінь «бакалавр»).

Високий рівень підготовки наших здобувачів освіти обумовлений проходженням практики й працевлаштуванням на підприємствах відповідно до обраної спеціальності, а також відповідністю теми кваліфікаційної роботи базі практики.

Колектив кафедри вдячний керівникам підприємств за сприяння й підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 31-12-2021
Читайте також:
Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club

Щороку разом зі світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю, який припадає на 3 грудня.  Поряд із нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо. Саме тому для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club 03 грудня 2021

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у онлайн-тренінгу «Перелік допоміжних речовин, продуктів та методів». Мета заходу – навчання операторів, громадських об'єднань і надавачів послуг в органічному секторі України щодо вимог органічного законодавства України та органічного регулювання ЄС ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами 15 лютого 2024

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України

Карантинні обмеження суттєво ускладнюють роботу наставників академічних груп щодо організації позауніверситетських культурно-пізнавальних заходів. Крім того, нинішній першокурсник настільки звик до онлайн-спілкування, що, на жаль, його складно зацікавити особистим відвідуванням культурно-просвітницьких або урядових закладів столиці. Користуючись на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України 26 жовтня 2021

До успіху разом з НУХТ!

До успішного професійного, наукового та особистісного зростання всього кілька кроків. Яких і як їх зробити дізналися сьогодні близько двохсот здобувачів освіти випускових груп Вінницького фахового коледжу НУХТ і Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ на зустрічі з директоркою Центру моніторингу якості та координації осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До успіху разом з НУХТ! 13 січня 2025