Н У Х Т

Практичні навички майбутні фахівці-хімтехнологи здобувають на провідних підприємствах

31 грудня 2021

Практичні навички майбутні фахівці-хімтехнологи здобувають на провідних підприємствах

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» денної та заочної форм навчання проходили переддипломну практику на підприємствах, що відповідали напрямкам кваліфікаційних робіт: ТОВ «Астра-Косметик», ТОВ «Ремос», ТОВ «Сапо бренд груп», ТОВ «НВП «Єнамін», ТОВ «Інтерфом», ТОВ «In food», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «І.Ф.Лаб», ТОВ «Переяслав-молпродукт», ТОВ «Клуб Сиру», ПрАТ «Лантманнен Акса», ПрАТ «Carlsberg Ukraine», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПрАТ «АК «Київводоканал», ПрАТ «Індар», АТ «Київмедпрепарат».

Усі здобувачі успішно захистили звіти з практики перед комісією у складі доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталії Сабадаш, Олени Подобій та керівників практики. Захисти були організовані у вигляді онлайн-конференцій.

З-поміж здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання комісія відзначила роботи Анастасії Дзюбенко, Поліни Горкуненко, Андрія Можейка, Олени Теребило (остання була оцінена в 100 балів). Пристойні захисти представили комісії здобувачі заочної форми навчання Вікторія Капко, Яна Рябчун (освітній ступінь «магістр») та Юлія Полюн (освітній ступінь «бакалавр»).

Високий рівень підготовки наших здобувачів освіти обумовлений проходженням практики й працевлаштуванням на підприємствах відповідно до обраної спеціальності, а також відповідністю теми кваліфікаційної роботи базі практики.

Колектив кафедри вдячний керівникам підприємств за сприяння й підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 31-12-2021
Читайте також:
Кваліфікацію бакалавра з комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів і виробництв підтвердили студенти успішним захистом дипломних проектів

Студенти 4-го курсу кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління успішно захистили свої бакалаврські проєкти. Цього року комісія відзначила високу якість більшості робіт. Деякі з них мали дослідницький характер, що свідчить про зацікавленість молодих спеціалістів у поглиблених знаннях із нових напрямків у промисловій автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікацію бакалавра з комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів і виробництв підтвердили студенти успішним захистом дипломних проектів 20 червня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів у київських школах

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників загальноосвітніх середніх шкіл №229 та №74 м. Києва з перевагами навчання в нашому університеті. Саме наш університет пропонує спеціальності на будь-які здібності та вподобання майбутніх вступників. Досит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у київських школах 04 квітня 2024

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 листопада 2023

Гастрономічні та історичні різдвяні традиції України й Швеції

Київський фаховий коледж ресторанного господарства нашого університету долучився до співпраці між закладами освіти ресторанного господарства України і Швеції. Перша онлайн-зустріч відбулася у червні 2021 року, а продовженням стала робота над міжнародним міжпредметним проєктом «Гастрономічні та історичні традиції під час святкування Різдва», що три...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гастрономічні та історичні різдвяні традиції України й Швеції 12 січня 2022