Н У Х Т

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine

27 вересня 2024

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine

Сучасне інноваційне підприємство, потужний виробник пива, соціально активний суб’єкт господарювання – це і не тільки можна сказати про компанію, яка є частиною Carlsberg Group, заснованої у 1847 році датським підприємцем Якобом К. Якобсеном. А ще – добрий друг і надійний партнер нашого університету.

Завдяки відкритості компанії та готовності до співпраці здобувачам третього курсу спеціальності 073 «Менеджмент» разом із доцентками кафедри економіки праці та менеджменту Іриною Болотіною та Тетяною Якимчук вдалося відвідати одне з передових підприємств харчової промисловості – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», який цього року святкує своє 20-тиліття.

PR-менеджерка пивзаводу Анастасія розповіла про історію підприємства, соціальні проєкти, основні напрямки сталого розвитку компанії, привідкрила завісу неймовірного процесу створення пива та запропонувала продегустувати напої.

Майбутні менеджери не тільки більше дізналися про діяльність одного з лідерів ринку пива, але й доторкнулися до виробничих потужностей, що викликало жвавий інтерес. Студенти та викладачки вдячні співробітникам компанії за нові враження і цікавий досвід!

Опублікований: 27-09-2024
Читайте також:
Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 жовтня 2024 р. відбулася відкрита лекція «Основні принципи та вимоги до органічного тваринництва» к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інни Бобель з навчальної дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2024

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» групи МН-1-6, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» побували на екскурсії по історичних пам’ятках м. Києва. Зокрема, студенти подолали маршрут від Золотих воріт до Софії Київської, пройшли до Андріївської церкви, Київського дитинця й Десятинної церкви, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-менеджери гуляють столицею… 29 вересня 2023

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023