Н У Х Т

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування».

Екзаменаційна комісія у складі: керівниці Навчального центру «Рейкарц Хотел Груп», к.т.н. Ірини Магалецької (голова), завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олени Матиящук та асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) заслухала виступи магістрантів, роботи яких були присвячені розробленню технології пудингу з використанням молочно-білкового концентрату та удосконаленню технологій йогуртів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства, холодних соусів на ягідних відварах, технології заварного тіста для приготування пітти.

Колектив кафедри вітає здобувачів і їх наукових керівників: Надію Тершівську (керівниця – к.т.н., доцентка Людмила Дейниченко), Вадима Агеєва (керівниця – к.т.н., доцентка Ірина Корецька), Наталію Лабенську (керівник – д.т.н., доцент Олег Кузьмін),

Павлину Берладин (керівниця – к.т.н., доцентка Наталія Стукальська) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «магістр». Викладачі бажають магістрам міцного здоров’я та здійснення мрій!

Опублікований: 16-02-2022
Читайте також:
Як надати психологічну підтримку працівникам дізнавалися менеджери персоналу

21 листопада 2024 року здобувачки 3-4 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анна Гайдамака, Вікторія Калуцька, Марина Ширитович, Дар'я Скотаренко, Ярослава Савенко, Тетяна Секретарук, Альбіна Горобець, Дар'я Штефан разом із гаранткою програми, професоркою Оленою Драган і доценткою Оленою Безпалько взяли участь у онлайн-вебінарі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як надати психологічну підтримку працівникам дізнавалися менеджери персоналу 22 листопада 2024

Наші рекламісти вітають з Різдвом!

Здобувачі спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» вітають зі світлим святом Різдва. Пам’ятаємо, завдяки кому ми маємо змогу відзначати його вдома. Дякуємо ЗСУ за наше Різдво!

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші рекламісти вітають з Різдвом! 25 грудня 2023

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи. Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ. «BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра 20 березня 2021

Кафедра іноземних мов професійного спрямування розширює профорієнтацію на Київщині

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала Іванківський ліцей №2 Іванківської селищної ради Вишгородського району. Викладачка познайомила учнів одинадцятих класів з університетом та продемонструвала їм широкий спектр кар'єрних можливостей, які відкриваються перед випускниками НУХТ. Її візит став ідеальною наг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування розширює профорієнтацію на Київщині 14 травня 2024