Н У Х Т

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

28 january 2019

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

Студенти кафедри маркетингу відвідали майстер-клас «Як працювати з віддаленими командами», що відбувся в залі Loft KWINHALL за сприяння IT-консалтингової компанії «QUBIT LABS». Метою заходу було донести до слухачів, як оптимально самоорганізовуватися та ефективно керувати працівниками за умови дистанційних видів роботи. Спікери запевняли, що не важливо, де знаходиться команда, в Полтаві чи в Дубаї, працювати ефективно реально, якщо налагодити усі процеси.

У ході зустрічі зі спікерами Світланою Румянцевою та Василем Бурлакою студенти-маркетологи дізналися про складнощі роботи з віддаленими командами чи фрілансерами на прикладі реальних кейсів і про походження терміну «Teambilding» як мистецтва створення стосунків між працівниками. Відвідувачі також почули, що для успішної роботи над загальним проектом потрібні комп’ютерно-інформаційні можливості, різні типи характерів і стилів керівництва і, звичайно, варіанти мотивації.

Спікери приділили увагу питанню організації віртуального простору команди та командним ритуалам. Багато інформації почуто про воркшоп – колективний захід, учасники якого отримують нові знання та навички в процесі командної роботи. Дізналися, чи реально сформувати команду за 15 хвилин.

Кейси від Світлани Румянцевої про складнощі роботи з віддаленими командами викликали цікаву дискусію. Були обговорені методи контролю робочого процесу, виявлені способи підвищення самоорганізації та визначені основні проблеми роботи в команді.

Після годинного виступу Світлани була невелика перерва на каву-брейк і спілкування в неформальній атмосфері, де студенти отримали додаткові знання з менеджменту від керівників фірм і відомих менеджерів. Завершив вечір виступ Василя Бурлаки і наочний воркшоп.

 

Published on: 29-01-2019
Read also:
Експерт SES на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

На кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління завітав експерт SES, професор Хайко Шрьодер, що з 3 по 24 жовтня 2021 року перебуває у НУХТ із візитом.  В.о. завідувача кафедри Ярослав Смітюх разом із викладачами Євгеном Проскуркою, Олександром Пупеною та Романом Міркевичем представили гостю освітні та наукові напрямки, якими...

READ YOURSELF

Експерт SES на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 13 october 2021

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». «Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних п...

READ YOURSELF

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine» 06 march 2024

Студенти напряму підготовки «Міжнародна економіка» успішно захистили  бакалаврські роботи

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ напряму підготовки «Міжнародна економіка» успішно захистили  бакалаврські роботи, продемонструвавши ґрунтовний об’єм знань, набутих за час навчання. Варто зазначити, що представлені до захисту роботи виконані на актуальну тематику – місце України в світових інтеграційних процесах; ...

READ YOURSELF

Студенти напряму підготовки «Міжнародна економіка» успішно захистили бакалаврські роботи 20 june 2019

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Анатолій Лукащук, який має значний науково-практичний досвід роботи на посаді головного технолога ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл», був запрошений лекторкою вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», профес...

READ YOURSELF

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом 26 march 2025