Н У Х Т

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

28 січня 2019

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

Студенти кафедри маркетингу відвідали майстер-клас «Як працювати з віддаленими командами», що відбувся в залі Loft KWINHALL за сприяння IT-консалтингової компанії «QUBIT LABS». Метою заходу було донести до слухачів, як оптимально самоорганізовуватися та ефективно керувати працівниками за умови дистанційних видів роботи. Спікери запевняли, що не важливо, де знаходиться команда, в Полтаві чи в Дубаї, працювати ефективно реально, якщо налагодити усі процеси.

У ході зустрічі зі спікерами Світланою Румянцевою та Василем Бурлакою студенти-маркетологи дізналися про складнощі роботи з віддаленими командами чи фрілансерами на прикладі реальних кейсів і про походження терміну «Teambilding» як мистецтва створення стосунків між працівниками. Відвідувачі також почули, що для успішної роботи над загальним проектом потрібні комп’ютерно-інформаційні можливості, різні типи характерів і стилів керівництва і, звичайно, варіанти мотивації.

Спікери приділили увагу питанню організації віртуального простору команди та командним ритуалам. Багато інформації почуто про воркшоп – колективний захід, учасники якого отримують нові знання та навички в процесі командної роботи. Дізналися, чи реально сформувати команду за 15 хвилин.

Кейси від Світлани Румянцевої про складнощі роботи з віддаленими командами викликали цікаву дискусію. Були обговорені методи контролю робочого процесу, виявлені способи підвищення самоорганізації та визначені основні проблеми роботи в команді.

Після годинного виступу Світлани була невелика перерва на каву-брейк і спілкування в неформальній атмосфері, де студенти отримали додаткові знання з менеджменту від керівників фірм і відомих менеджерів. Завершив вечір виступ Василя Бурлаки і наочний воркшоп.

 

Опублікований: 28-01-2019
Читайте також:
Наші студенти виступили експертами у журі змагань «Mechatronic Battle»

15-16 вересня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся третій фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, техніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки.  Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe», уже відчула на собі проблему зниження суспільного інтересу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти виступили експертами у журі змагань «Mechatronic Battle» 17 вересня 2018

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови

Націлені на успішне складання ЗНО до магістратури, студенти 4 курсу спеціальності «Оздоровчі продукти» з великим бажанням відвідують факультатив із англійської мови, який приводиться на кафедрі іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець. Вони повторюють граматичний і лексичний матеріал, відточують вміння читання та письма. Окрім робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови 14 травня 2019

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Хвилююче, надзвичайно щире і разом із тим урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ - випуск молодих спеціалістів! Завершилися навчальні заняття, пройшов напружений та відповідальний період - захист дипломних проектів… Завдяки творчій та наполегливій праці всього педагогічного колективу, підтримці батьків дипломи вру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у відкритому ХХ Міжнародному кубку «Водолій» зі стрибків у воду, який відбувся у м. Миколаєві. Артем змагався у виді програми трамплін висотою 3 м. За свій стрибок спортсмен отримав 308.05 балів, що до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018