Н У Х Т

У єдиному жовто-зеленому ритмі відбулися урочистості зі вручення дипломів магістрам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

05 лютого 2025

У єдиному жовто-зеленому ритмі відбулися урочистості зі вручення дипломів магістрам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

31 січня 2025 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – 68 магістрів з харчових технологій, готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації.

Присутні у залі – випускники, батьки, друзі, викладачі відчували легкий смуток, бо шлях до цього дня був не простим. Викладацько-студентській родині факультету хотілося подарувати душевне свято тим, хто в умовах воєнного часу завершували навчання у бакалавраті, вступали до магістратури, навчалися між сигналами повітряної тривоги, проходили практичну підготовку, захищали кваліфікаційну роботу, здобували наукові, професійні та особисті перемоги, волонтерили, займалися благодійністю. Такі світлі заходи єднання як ніколи потрібні нашому суспільству і студентській молоді, адже допомагають триматися і підтримувати.

Зворушливо вітали випускників деканеса факультету Віта Цирульнікова, завідувачки випускових кафедр – технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, голова студентської ради факультету Поліна Ляхович.

Від випускників із теплими словами до своїх викладачів, наставників, батьків і друзів звернулися випускниця освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» Анна Нечипорук, випускниця освітньої програми «Туризм і рекреація» Анна Лесик і випускник освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Данило Гусєв.

Родзинкою святкового заходу стали ведучі – талановиті і харизматичні випускники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Вікторія Доктор і Роман Сильчук. Натхненні музичні композиції лунали для випускників від студентів четвертого курсу Владислава Ключникова і Діани Милки, магістрів Вікторії Доктор і Романа Сильчука, разом із якими під слайд-шоу зі світлинами випускники пригадали щасливі миті студентського життя.

Серед цьогорічних випускників – відмінники навчання, які отримали диплом із відзнакою – магістри з харчових технологій Олександр Богдан, Анастасія Грицкевич, Данило Гусєв, Анна Патюта, Орина Лисюк, Іван Радченко, магістри з готельно-ресторанної справи Ольга Козаченко, Анна Марчанчин, Анна Нечипорук, Анастасія Широбокова, магістри з туризму і рекреації Дар’я Вогулкіна, Юлія Журба.

Нинішні магістри мають вражаючі навчальні і наукові здобутки: Олександр Богдан – призер (диплом ІІ ступеня) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», Анна Нечипорук – стипендіатка Президента України, Юлія Журба – стипендіатка Кабінету Міністрів України, вона і Дар’я Волулкіна  – учасниці Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024».

Серед випускників – переможці і фіналісти конкурсів професійної майстерності: Данило Гусєв – володар «Золотого гарбуза» Всеукраїнського конкурсу «Гарбузовий Маєток 2022-2023», Нікіта Заболотний – фіналіст кулінарного конкурсу для молодих талановитих кухарів Ukraine Horeca Cup 2024, Анна Нечипорук та Ірина Ткачук – учасниці Міжнародного кулінарного марафону Республіки Болгарія-2021.

Випускники розвивали студентське самоврядування, брали участь у національно-патріотичних, культурно-мистецьких, спортивних, профорієнтаційних заходах: лауреати загальноуніверситетського Фестивалю-конкурсу української пісні 2024 Роман Сильчук (ІІ місце) і Вікторія Доктор (ІІІ місце); зірка факультету з плавання, який здобував неодноразово «золото» в університетських змаганнях, Сергій Клочко; голова студентської ради гуртожитку 2021-2022 н.р. Микола Бобак, учасники танцювального колективу HRTB family Анна Лесик і Дмитро Сальчук, фотограф факультетських івентів Назар Павлик.

Щемливе свято промайнуло, завершившись традиційним виконанням гімну факультету, й серця всіх присутніх билися в єдиному жовто-зеленому ритмі. Серед приємних подарунків випускникам від студентської ради факультету – крафтові солодощі із символічною айдентикою, натхненні й виготовлені талановитою Поліною Ляхович.

Вітаємо вас, наші випускники! Пишаємося вами і бажаємо втілення всього омріяного у нашій вільній країні! Завжди чекаємо вас у рідній Alma-Mater!

Опублікований: 05-02-2025
Читайте також:
З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася важлива подія для здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми здобуття освіти Олени Яремчук, яка займає посаду інженерки з якості на ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод», – захист її кваліфікаційної роботи. Роботу екзаменаційної комісії очолила в.о. завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води 23 лютого 2024

Дивовижним світом у Національному науково-природничому музеї мандрували першокурсники кафедри економіки і права

Студенти першого курсу спеціальності 051 «Економіка» разом із асистентом кафедри економіки і права Ольгою Макаревич вирішили започаткувати власну традицію та відвідувати цікаві місця, пам’ятки, культурні заходи, музеї тощо з нагоди та без. Цього разу вони  відвідали Національний науково-природничий музей Національної академії наук України, де змог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дивовижним світом у Національному науково-природничому музеї мандрували першокурсники кафедри економіки і права 21 листопада 2019

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося відкрите заняття «Інформаційна безпека особистості» з дисципліни «Технології захисту інформації». Заняття проводилося в форматі круглого столу, під час якого студенти обговорили ризики та загрози, які існують в мережі Інтернет, дослідили надійність паролів, перевірили свій ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти 11 лютого 2020

Вітаємо юних біотехнологів – переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки корпорації «АРТЕРІУМ»!

Уже не перший рік «АРТЕРІУМ» підтримує молодих біотехнологів НУХТ, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт. Наші юні біотехнологи, незважаючи на усі негаразди, займаються науковими дослідженнями і щороку беруть  участь у конкурсі. До речі, це не перший захід, який реалізує АРТЕРІУМ у нашому університеті. Протягом багатьох років співроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо юних біотехнологів – переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки корпорації «АРТЕРІУМ»! 03 липня 2023