Н У Х Т

Створити й поділитися зі світом

19 грудня 2024

Створити й поділитися зі світом

У останньому номері журналу «Упаковка» вийшла стаття «Цифровий друк на етикетках», серед співавторів якої доцентка кафедри машині і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик і здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» Євгенія Бабенко.

У статті в тому числі ідеться про дизайни кольореток для пляшок зі шампанським вином, які розробила Євгенія. Сучасна етикетка крім своєї основної функції може ще й залучати споживача до створення унікальної подарункової упаковки для святкових подій. Кольоретка з патріотичною, весільною або новорічною тематикою, яку споживач може самостійно наклеїти, здатна надати продукту або напою у звичайному пакованні унікального вигляду, креативності та декоративності, а споживачу подарувати незабутні емоції залученості до процесу створення подарунку.

Пишаємося нашою талановитою студенткою! Бажаємо Євгенії високих професійних злетів!

Опублікований: 19-12-2024
Читайте також:
В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти

На кафедрах університету значну увагу приділяють практичній підготовці майбутніх фахівців, для чого активно розвивають плідну співпрацю з провідними підприємствами, науковими і дослідницькими установами. Не виключення і кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, де з 14 січня 2019 року розпочалася виробнича та переддипломна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Інституті продовольчих ресурсів НААН України розпочали переддипломну практику наші магістранти 22 січня 2019

Професійні майстер-класи для вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Традиційною атракцією для гостей Дня вступника нашого університету є професійні майстер-класи навчальних підрозділів, які прагнуть здивувати і професійно орієнтувати майбутніх вступників. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка не є виключенням і кожного разу із допомогою компетентних викладачів, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні майстер-класи для вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 24 травня 2024

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – на головній події сфери HoReCa

17 вересня здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна» справа разом зі своїми викладачами випускової кафедри і наставниками відвідали перший день наймасштабнішої події сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2024. Наші студенти мали можливість познайомитися з новими трендами індустрії гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – на головній події сфери HoReCa 18 вересня 2024

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020