Н У Х Т

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів

17 жовтня 2018

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів

Запорукою успішного вступу до університету є кропітка праця, ретельне вивчення необхідних дисциплін для складання зовнішнього незалежного оцінювання. Підготовчі курси НУХТ вже багато років допомагають старшокласникам опанувати складні завдання з хімії, математики, фізики тощо. Крім того, вдале складання екзаменаційної сесії з предметів, які викладаються на курсах, надає можливість отримати додаткові бали при вступі до НУХТ!

Доценти кафедри харчової хімії Лариса Мазур і Світлана Ковальова 16 жовтня відвідали заняття з хімії, що проводяться для всіх бажаючих вдало підготуватися до ЗНО. Викладачі розповіли про змістовні дисципліни кафедри, цікаві лабораторні заняття, відповіли на численні запитання школярів. Користуючись нагодою, доценти запросили учнів на Свято першокурсника Навчально-наукового інституту харчових технологій, яке відбудеться 23 жовтня.

Яскраве та насичене студентське життя чекає на майбутніх студентів! До зустрічі в університеті! 

Опублікований: 17-10-2018
Читайте також:
Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр». Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів. Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів 17 червня 2020

Орієнтир у світ новинок

На вебсайті Науково-технічної бібліотеки у розділі «Інформаційна діяльність» опубліковано інформаційний бюлетень «Нові надходження №12 (грудень)». Він містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду бібліотеки у грудні 2022 року – укладачі подали повний бібліографічний опис видань та проінформували про кількість примірників і мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтир у світ новинок 11 січня 2023

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину. 27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції. Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів 28 квітня 2020