Н У Х Т

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

13 квітня 2023

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили тему ресторанного маркетингу.

Сенсорні планшети та цифрове меню, м’ясні альтернативи для веганів і смаки з різних куточків світу, унікальні морепродукти і екзотичні цитрусові – це та багато іншого розповів Костянтин Шамрай під час презентації своїх досліджень у сфері ресторанних інновацій.

А наскільки креативними є оновлені дизайни екстер’єру McDonalds?

Чи знали ви, що існує місце, де мешкає час? Насправді, таке місце знайшли наші маркетологи. Аліна Лукомець презентувала результати досліджень антикафе «Циферблат», де в чарівний композиції минулого і сучасного навіть час зупиняється, щоб перепочити від повсякденної метушні. Унікальний дизайн стилю «ф’южн», арт-вечори, ночі французького кіно та, навіть, психологічний розмовний клуб – виявляється, сервіс кафе не обмежується смачними стравами. Цікавинкою є й те, що кожний відвідувач сам обирає собі «вартового часу» з-поміж маленьких антикварних годинників.

Неймовірними виявилися дослідження Вікторії Грицай, для яких майбутня маркетологиня обрала два зовсім різні напрями: кав’ярню-книгарню «Львівська копальня кави» та бари для геймерів, де можна не лише скуштувати напої, але й зануритись у віртуальний світ комп’ютерних ігор.

І наостанок – приємний муркотливий сюрприз від Ані Лещенко – котокав’ярня «LEOcafe», де мешкають маленькі пухнасті «антистреси» Лео, Луна та Сьома. А й справді, що може бути кращим для відпочинку тихим затишним вечором, ніж кава і котики? Хіба що наші студенти за чашечкою кави у компанії муркотливих пухнастиків. 

Опублікований: 13-04-2023
Читайте також:
Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

30 червня 2022 року відбувся останній у цьому нелегкому навчальному році науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів. Тему «Практичний погляд на проблеми стандартизації та сертифікації систем якості і безпечності харчових продуктів» на високому професійному рівні презентували доповідачки – ректорка Інституту підготовки фахівців Націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 30 червня 2022

Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак»

Здобувачі 4 курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скроцькою відвідали виробництво компанії «Фармак». На прохідній підприємства їх радо зустріла менеджерка з комунікацій Олена Колесник, яка провела вступний інструктаж з техніки безпеки і опікувалась юними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак» 04 жовтня 2023

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ

В українській світлиці Вінницького коледжу нашого університету відбулося свято з нагоди Міжнародного дня рідної мови «Кращої, ніж рідна, мови не буває…». Червоною ниткою дійства проходила думка про неоціненний Божий дар українському народові – рідну мову, названу Берегинею і Богородицею, найбільшим духовним скарбом і національною гордістю. Доскона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування Дня рідної мови у Вінницькому коледжі НУХТ 28 лютого 2017

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України»

В університеті відбулася ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Захід був проведений у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» (координаторка – доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор), «Політик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України» 16 березня 2023