Н У Х Т

Фінішна пряма магістрів-міжнародників

28 лютого 2019

Фінішна пряма магістрів-міжнародників

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулися успішні захисти магістерських робіт студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Варто відзначити, що представлені до захисту роботи виконані за актуальними тематиками щодо стандартів якості підприємств харчової промисловості, міграційної політики в сучасних умовах глобалізації, тенденцій розвитку інтелектуального капіталу та венчурного інвестування, діяльності страхових компаній та збутової діяльності підприємства при виході на зовнішній ринок.

На високому рівні підготували та представили роботи студенти Анастасія Давидюк, Анна Гуцол, Марта Карбівнича та Костянтин Суспіцин, які рекомендовані Екзаменаційною комісією для отримання дипломів із відзнакою.

Випускники висловлюють вдячність своїм керівникам, докторам економічних наук, професорам Світлані Гуткевич, Юрію Сафонову, доценту Ігорю Гужві, кандидатам економічних наук, доцентам Ганні Музиченко, Галині Артамоновій за професіоналізм і терпіння.

Опублікований: 28-02-2019
Читайте також:
Викладач кафедри управління персоналом та економіки праці подискутувала щодо конкурентоспроможності держави

Відбулося чергове засідання дискусійного клубу «Конкурентоспроможність держави. Українська формула», який проводила ВГО «Еліта держави» в партнерстві із журналом «Держслужбовець». Дискусійний клуб працював у форматі знайомство – виступ спікерів – запитання та відповіді – неформальне спілкування між гостями. Тему «Україна: на шляху до ефективного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри управління персоналом та економіки праці подискутувала щодо конкурентоспроможності держави 05 квітня 2018

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю Із презентаційною доповіддю виступила завіду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн 17 березня 2021

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина»

18 березня в Науковому центрі «Український інститут вина» відбулася дегустація 21 зразка нових видів виноробної продукції, представлених вітчизняними підприємствами: ТОВ «ШампаньУкраїни», ТОВ «ВІНТРЕСТ», ТОВ «46 ПАРАЛЕЛЬ ВАЙН ГРУП», ДП «Харківський завод шампанських вин». У експертній групі працював завідувач кафедри біотехнології продуктів бродін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина» 19 березня 2021

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Уже кілька років поспіль спільно з благодійним фондом «Від мрії до реальності» та ВГ «Техінсервіс» благодійний сектор ради студентського самоврядування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого проводить волонтерську та благодійну діяльність для соціальної адаптації дітей із порушеннями розвитку. У цьому році наші в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого 29 грудня 2021