Н У Х Т

Триває марафон найтепліших зустрічей з абітурієнтами на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 квітня 2021

Триває марафон найтепліших зустрічей з абітурієнтами на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжується марафон найтепліших зустрічей з абітурієнтами на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Минулої суботи, 24 квітня, колектив факультету разом зі студентським активом вітав гостей, які, сподіваємося, згодом доєднаються до сім’ї факультету, на профорієнтаційному онлайн-заході «День відкритих дверей».

Загальне представлення про переваги і перспективи навчання надала відповідальна за профорієнтаційну роботу, доцентка Віра Зуйко.

Амбасадори від студентства, здобувачі 2 та 3 курсу спеціальностей «Харчові технології» Софія Огійчук, «Готельно-ресторанна справа» Ірина Ткачук, «Туризм» Олег Шкабура натхненно поділилися своїм досвідом вступу, вибору спеціальності та враженнями від навчання і проходження практики. Доповнила їх завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч.

На незліченні, абсолютно різні питання відповідали в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Лариса Шаран та відповідальний за профорієнтаційну роботу цієї ж кафедри Артем Ущаповський.

Колектив факультету сподівається, що був корисним своїм гостям у виборі майбутньої спеціальності та з нетерпінням чекає на нові зустрічі.

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

8 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р., організатором якої цьогоріч вперше був наш університет. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 закладів вищої осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»! 12 квітня 2021

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін прочитала онлайн-лекцію для вихованців Малої академії наук

У рамках проєкту «Відкрита освітня лабораторія» Малої академії наук для учнів закладів загальної середньої освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда прочитала онлай-лекцію «Як ми говоримо». Фахівчинею були окреслені сучасні тенденції функціонування української літературної мови, типові помилки в мовній практиці та способи їхн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін прочитала онлайн-лекцію для вихованців Малої академії наук 20 листопада 2020

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

26 вересня 2023 року головний технолог ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»  Анатолій Лукащук зустрівся з групою бакалаврів і магістрантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» і освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки молока», та прочитав їм лекцію «Заквасочні культури Сhr. Hansen для виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 28 вересня 2023

Школа лідерського росту «Я можу…»

Залучення дітей до підготовки сировини та приготування їжі сприяє ранньому розвитку правильної харчової поведінки. А заохочення їх до творчості із стравами – це чудовий спосіб створити нові корисні страви, привабливі для малечі. Днями слухачі Школи лідерського росту, якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, відвідали майстер-клас із пригот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Школа лідерського росту «Я можу…» 28 липня 2023