Н У Х Т

Триває марафон найтепліших зустрічей з абітурієнтами на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 квітня 2021

Триває марафон найтепліших зустрічей з абітурієнтами на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжується марафон найтепліших зустрічей з абітурієнтами на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Минулої суботи, 24 квітня, колектив факультету разом зі студентським активом вітав гостей, які, сподіваємося, згодом доєднаються до сім’ї факультету, на профорієнтаційному онлайн-заході «День відкритих дверей».

Загальне представлення про переваги і перспективи навчання надала відповідальна за профорієнтаційну роботу, доцентка Віра Зуйко.

Амбасадори від студентства, здобувачі 2 та 3 курсу спеціальностей «Харчові технології» Софія Огійчук, «Готельно-ресторанна справа» Ірина Ткачук, «Туризм» Олег Шкабура натхненно поділилися своїм досвідом вступу, вибору спеціальності та враженнями від навчання і проходження практики. Доповнила їх завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч.

На незліченні, абсолютно різні питання відповідали в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Лариса Шаран та відповідальний за профорієнтаційну роботу цієї ж кафедри Артем Ущаповський.

Колектив факультету сподівається, що був корисним своїм гостям у виборі майбутньої спеціальності та з нетерпінням чекає на нові зустрічі.

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя

На кафедрі біотехнології і мікробіології не вщухають активні наукові пошуки здобувачів-біотехнологів. Щоранку вони намагаються перетворити буденну рутину на цікаві і нетривіальні наукові дні, покращуючи не лише спільну робочу атмосферу, а й роблячи неабиякий внесок у безмежний світ науки. Сьогодні світ потребує пошуку нових антимікробних препараті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя 02 травня 2023

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів 23 листопада 2020

Виїзний івент з майстер-класом від колективу кафедри готельно-ресторанної справи

До ліцею № 101 Шевченківського району м. Києва завітав профорієнтаційний квартет викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: старшої викладачки Аліни Ковтун, доцентки Асьят Абрамової, асистента і відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри Андрія Собіна, старшої викладачки і заступниці декана факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка по р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний івент з майстер-класом від колективу кафедри готельно-ресторанної справи 20 грудня 2024

Триває реалізація проєкту напряму Жана Моне «Модулі» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 жовтня в університеті працювали ІІ Міжнародна осіння школа «Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів» та ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні». Заходи відбулися в межах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває реалізація проєкту напряму Жана Моне «Модулі» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 жовтня 2023