Н У Х Т

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

26 червня 2023

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

Здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» успішно завершили літню виробничу практику, яка є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері туризму.

Практика проходила під керівництвом президента Київської міської Федерації спортивного туризму України, віце-президента Федерації спортивного туризму України, спортивного судді І категорії, майстра спорту зі спортивного туризму, старшого викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу нашого університету Ігоря Рудєва в селі Новогородецьке Житомирської області та завершувалася сплавом за маршрутом м. Коростишів-м. Радомишль.

Під час проходження практики здобувачі мали можливість закріпити теоретичні знання з орієнтування на місцевості, відточити туристські навички зі встановлення намету, надання першої медичної допомоги, розведення багаття, топографії.

Програма практики передбачала:

1 день – збір, від’їзд, розміщення в наметовому таборі, облаштування, розподіл чергувань, інструктаж з техніки безпеки. Пізнавальна лекція про місцевість проведення практики;

2 день – заняття з техніки пішохідного туризму;

3 день – заняття з техніки гірського туризму та скелелазіння, заняття з техніки водного туризму;

4 день – проведення змагань з туризму, підготовка до походу, культурно-масові заходи;

5 день – перехід до місця початку сплаву по маршруту м. Коростишів-м. Радомишль;

6 день – сплав;

7 день – збори, підведення підсумків, від’їзд.

У рамках практики відбулися заняття з різних видів спортивного туризму: пішохідного, гірського, водного та велосипедного. А також отримані навички з орієнтування на місцевості, в’язання туристських вузлів і підготовки спорядження. Здобувачі першого курсу навчалися взаємодіяти зі здобувачами інших ЗВО м. Києва.

Не зважаючи на ситуацію в країні, маємо можливість проводити виїзні практики зі здобувачами. Дякуємо нашим сміливим захисникам, які роблять безцінний вклад у наш спокій, безпеку та майбутнє. Слава ЗСУ!  Слава Україні! Героям слава!

Опублікований: 26-06-2023
Читайте також:
Захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас»

На кафедрі фізики відбувся захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас» для учнів київських коледжів, шкіл і гімназій, що зібралися у спеціально підготовленій фізичній аудиторії. На початку майстер-класу доцент кафедри Володимир Носенко провів цікаві демонстраційні експерименти, зокрема, пояснив принцип роботи лави Жуковського. Потім учні особист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючий майстер-клас «Фізика навколо нас» 13 листопада 2023

Soft skills з фандрайзингу від директора з питань інвестування та менторства

Наші здобувачі освіти та викладачі продовжують здобувати soft skills у різних напрямках саморозвитку. Нещодавно бакалаври і магістранти освітньо-професійних програм «Технології харчування» і «Технології в ресторанному господарстві» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з’ясовували  принципи, стратегії і методи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills з фандрайзингу від директора з питань інвестування та менторства 05 грудня 2023

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Студенти - одна із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи. Їх ініціативність, сміливість, бажання втілювати нові ідеї, а також потяг до справжніх ідеалів свободи не раз ставали взірцем до загального наслідування, надихаючи й інших бути прикладом для майбутніх поколінь. Міжнародний день студента, який відзначається у світі щорічно 17-го ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування 19 листопада 2018

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів

У Луцьку відбулася обласна виставка собак мисливських порід і племінний огляд. До її проведення долучилися викладачі та студенти Волинського фахового коледжу нашого університету на чолі з директором Ігорем Корчуком. Тож у парку з’явився ще й ресторанчик під відкритим небом, де були смачні страви на різний смак і вибір. Студенти та викладачі коледж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів 07 жовтня 2020