Н У Х Т

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

26 червня 2023

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

Здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» успішно завершили літню виробничу практику, яка є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері туризму.

Практика проходила під керівництвом президента Київської міської Федерації спортивного туризму України, віце-президента Федерації спортивного туризму України, спортивного судді І категорії, майстра спорту зі спортивного туризму, старшого викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу нашого університету Ігоря Рудєва в селі Новогородецьке Житомирської області та завершувалася сплавом за маршрутом м. Коростишів-м. Радомишль.

Під час проходження практики здобувачі мали можливість закріпити теоретичні знання з орієнтування на місцевості, відточити туристські навички зі встановлення намету, надання першої медичної допомоги, розведення багаття, топографії.

Програма практики передбачала:

1 день – збір, від’їзд, розміщення в наметовому таборі, облаштування, розподіл чергувань, інструктаж з техніки безпеки. Пізнавальна лекція про місцевість проведення практики;

2 день – заняття з техніки пішохідного туризму;

3 день – заняття з техніки гірського туризму та скелелазіння, заняття з техніки водного туризму;

4 день – проведення змагань з туризму, підготовка до походу, культурно-масові заходи;

5 день – перехід до місця початку сплаву по маршруту м. Коростишів-м. Радомишль;

6 день – сплав;

7 день – збори, підведення підсумків, від’їзд.

У рамках практики відбулися заняття з різних видів спортивного туризму: пішохідного, гірського, водного та велосипедного. А також отримані навички з орієнтування на місцевості, в’язання туристських вузлів і підготовки спорядження. Здобувачі першого курсу навчалися взаємодіяти зі здобувачами інших ЗВО м. Києва.

Не зважаючи на ситуацію в країні, маємо можливість проводити виїзні практики зі здобувачами. Дякуємо нашим сміливим захисникам, які роблять безцінний вклад у наш спокій, безпеку та майбутнє. Слава ЗСУ!  Слава Україні! Героям слава!

Опублікований: 26-06-2023
Читайте також:
Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

Завтра о 18:00 завершується прийом електронних заяв вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на базі 11 класів. Уже на наступний день, 23 серпня, усім вступникам необхідно буде перевірити статус своїх заяв у персональному кабінеті. У конкурсному відборі братимуть участь тільки ті заяви, статус яких:- «Допущено до конкурсу» – для заяв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залишається доба до закінчення прийому е-заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 21 серпня 2020

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

9 травня 2022 року Український центр оцінювання якості освіти спільно з Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій і мобільними операторами Kyivstar, Vodafone Україна, Lifecell надіслав майже 400 тисяч SMS-повідомлень потенційним учасникам національного мультипредметного тесту (НМТ). Наголошуємо, майбутні учасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки 10 травня 2022

До уваги вступників! Як визначити пріоритети

Уже завтра стартує приймання заяв і документів на вступ до бакалаврату. При поданні заяв вам необхідно буде проставити пріоритети. Розказуємо, що це і як вони впливають на вступ. Нагадаємо, у 2024 році ви можете подати не більше 15 заяв – до 5 заяв на бюджет (місця державного та регіонального замовлення) на відкриті та закриті (фіксовані) конкурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Як визначити пріоритети 18 липня 2024

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу висівок, жмиху та кріопорошків на структурно-механічні та органолептичні показники картопляного тіста та готових виробів» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці 09 квітня 2019