Н У Х Т

Над вдосконаленням моделі управління якістю навчання працюють викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

30 червня 2020

Над вдосконаленням моделі управління якістю навчання працюють викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

Підготовка висококваліфікованих спеціалістів, конкурентоспроможних на ринку праці, вимагає сучасного підходу до організації освітнього процесу, аналізу та вдосконалення педагогічної діяльності.

Тому за результатами захисту кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» були проаналізовані суперечливі моменти та недоліки, і в рамках вдосконалення організований науковий онлайн-вебінар «Огляд найбільш розповсюджених помилок при визначенні ККТ».

Семінар провела тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікований фахівець із ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001 Світлана Березова.

Майже три години спеціаліст ділилася своїм практичним досвідом у сфері системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до вимог національного та міжнародного законодавства. Було висвітлено багато корисної інформації та наведені практичні приклади, а також наданий докладний аналіз найбільш розповсюджених помилок при визначенні ККТ і складанні плану НАССР, які фіксувалися під час аудиту підприємств харчової сфери.

Подібні заходи мають велике значення для підвищення професійної компетентності викладачів і завжди є своєчасними та актуальними.

Отже, симбіоз фахівців освітньої та практичної сфери дозволяє вдосконалити модель управління якістю навчання і має стати міцним підґрунтям для подальшого процесу підготовки висококваліфікованих фахівців.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку Світлані Березовій та з нетерпінням очікує на наступну зустріч!

Опублікований: 30-06-2020
Читайте також:
Успішна кар’єра за спеціальністю «Туризм»

Здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу стали учасниками кар’єрного онлайн-фестивалю «GEO Career» 2021. Захід, організований колегами з географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, був присвячений відповіді на питання «Чи дійсно реально побудувати успішну кар’єру, якщо прагнеш працювати й розвив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна кар’єра за спеціальністю «Туризм» 24 листопада 2021

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств

Безцінний досвід отримали і поглибили теоретичні знання студенти у делікатес-маркеті «Le Silpo». Керуюча супермаркетом Галина Дрейт зацікавила слухачів особливостями роботи закладу, зокрема функціонування системи маркетингу на підприємстві і планування маркетингової діяльності зі врахуванням сучасних інновацій. Під час екскурсії представила основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств 28 жовтня 2019