Підготовка висококваліфікованих спеціалістів, конкурентоспроможних на ринку праці, вимагає сучасного підходу до організації освітнього процесу, аналізу та вдосконалення педагогічної діяльності.
Тому за результатами захисту кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» були проаналізовані суперечливі моменти та недоліки, і в рамках вдосконалення організований науковий онлайн-вебінар «Огляд найбільш розповсюджених помилок при визначенні ККТ».
Семінар провела тренер-консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікований фахівець із ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001 Світлана Березова.
Майже три години спеціаліст ділилася своїм практичним досвідом у сфері системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до вимог національного та міжнародного законодавства. Було висвітлено багато корисної інформації та наведені практичні приклади, а також наданий докладний аналіз найбільш розповсюджених помилок при визначенні ККТ і складанні плану НАССР, які фіксувалися під час аудиту підприємств харчової сфери.
Подібні заходи мають велике значення для підвищення професійної компетентності викладачів і завжди є своєчасними та актуальними.
Отже, симбіоз фахівців освітньої та практичної сфери дозволяє вдосконалити модель управління якістю навчання і має стати міцним підґрунтям для подальшого процесу підготовки висококваліфікованих фахівців.
Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку Світлані Березовій та з нетерпінням очікує на наступну зустріч!