Н У Х Т

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0»

18 листопада 2020

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0»

У рамках проєкту «Teach Me Online 2.0», організованого компаніями «JTI» та «UGEN», 18 листопада 2020 року відбулася робота фокус-груп щодо розроблення кейсових завдань за трьома напрямками – HR, «Маркетинг» та «Економіка підприємства».

Для участі у фокус-групах відбиралися по 5 викладачів із різних міст та університетів України. Відбір учасників здійснювався за анкетами, де основним критерієм була мотивація до участі.

Приємно те, що наш університет у цих фокус-групах представляють відразу два викладачі Навчально-наукового інституту економіки та управління – старша викладачка кафедри економіки праці та менеджменту Юлія Гринюк (учасниця фокус-групи за напрямком HR) і доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко (учасниця фокус-групи за напрямком «Економіка підприємства»).

Робота у фокус-групах триватиме впродовж місяця. Розроблені кейси мають бути апробовані в навчальному процесі та представлені для широкого загалу.

Результатом співпраці викладачів-учасників фокус груп і представників бізнесу повинні стати три практичні кейси на базі даних та досвіду компанії «JTI», які в подальшому викладачі ЗВО України зможуть використовувати у навчальному процесі.

Опублікований: 18-11-2020
Читайте також:
Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

У Свалявському технічному коледжі нашого університету завершилися комплексні державні іспити у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» освітнього  рівня «молодший спеціаліст» денної форми навчання та захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» Державні екзаменаційні ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання 03 лютого 2017

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності. Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 листопада 2021

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Наш університет продовжує приділяти особливу увагу профорієнтаційній діяльності, зокрема інформуванню майбутніх вступників і підготовці до вступної кампанії-2021, тому і була запланована серія онлайн-заходів спілкування з майбутніми вступниками. У рамках цих заходів 29 січня відбулося ознайомлення потенційних вступників і їхніх батьків із особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю 01 лютого 2021

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020