Н У Х Т

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0»

18 листопада 2020

Вмотивовані на інновації: викладачі НУХТ – серед учасників фокус-груп проєкту «Teach Me Online 2.0»

У рамках проєкту «Teach Me Online 2.0», організованого компаніями «JTI» та «UGEN», 18 листопада 2020 року відбулася робота фокус-груп щодо розроблення кейсових завдань за трьома напрямками – HR, «Маркетинг» та «Економіка підприємства».

Для участі у фокус-групах відбиралися по 5 викладачів із різних міст та університетів України. Відбір учасників здійснювався за анкетами, де основним критерієм була мотивація до участі.

Приємно те, що наш університет у цих фокус-групах представляють відразу два викладачі Навчально-наукового інституту економіки та управління – старша викладачка кафедри економіки праці та менеджменту Юлія Гринюк (учасниця фокус-групи за напрямком HR) і доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко (учасниця фокус-групи за напрямком «Економіка підприємства»).

Робота у фокус-групах триватиме впродовж місяця. Розроблені кейси мають бути апробовані в навчальному процесі та представлені для широкого загалу.

Результатом співпраці викладачів-учасників фокус груп і представників бізнесу повинні стати три практичні кейси на базі даних та досвіду компанії «JTI», які в подальшому викладачі ЗВО України зможуть використовувати у навчальному процесі.

Опублікований: 18-11-2020
Читайте також:
Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

Жодні виклики не стануть на заваді нашим майбутнім вступникам отримати інформацію, що допоможе остаточно визначитися з майбутньою спеціальністю й освітньою програмою, за якою її здобувати, а колективові університету поділитися актуальною інформацією щодо вступу, корисними лайфхаками й посиланнями, які допоможуть уникнути зайвих стресів і максимальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – простір, що надихає на досягнення! 14 грудня 2024

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування

9 лютого 2023 року відбулося розширене засідання кафедри технології консервування та робочих груп освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». До роботи також долучилися доцентка кафедри харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування 13 лютого 2023

PLANTA+. Наука, практика та освіта

Нещодавно відбулася перша науково-практична конференція «PLANTA+. Наука, практика та освіта», організована спільними зусиллями Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Національного фармацевтичного університету, Київського медичного університету, Інституту ботаніки ім. Холодного та Асоціації виробників фітосировини України. На к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

PLANTA+. Наука, практика та освіта 03 березня 2021