Н У Х Т

Принципи сильних

19 жовтня 2023

Принципи сильних

Старший лейтенант Віталій Рачок, доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв назвав нещодавню зустріч зі студентами так: «Принципи сильних. Свідома молодь, сильна Україна!».

Замість запланованої години зустріч тривала до вечора. Спілкувалися про наболіле. Віталій Рачок розповів про свою службу. Студенти ділилися власним досвідом переживання війни. Говорили про спорт як засіб від тривоги, про навчання і саморозвиток, дружбу та згуртованість, мрії та майбутні плани.

Зберігаємо бадьорий дух, а всю лють виплескуємо у роботі на Перемогу, відповідальному навчанні та підтримці Сил Оборони!

Опублікований: 19-10-2023
Читайте також:
З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

25 вересня студенти групи МО-1-2М разом із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Аллою Тимчук відвідали 12-ту Міжнародну виставку Lab ComplEX: аналітика, лабораторія, біотехнології, hi-tech. Студенти ознайомились із сучасним ринком лабораторного та науково-технічного обладнання, що використовується у харчовій галузі, зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 26 вересня 2019

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички. Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії 13 квітня 2018

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

Здобувачі третього курсу, груп ТБ-3-8 і ТБ-3-9ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster. Детальну поетапну екскурсію провів головний технолог пивоварні Олександр Руденко, який, до речі, є в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням 26 вересня 2023

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти. Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 30 грудня 2022