Н У Х Т

Місячник екологічного виховання та благоустрою у Вінницькому коледжі НУХТ

25 травня 2018

Місячник екологічного виховання та благоустрою у Вінницькому  коледжі НУХТ

Традиційно навесні  у Вінницькому  коледжі НУХТ проводиться місячник екологічного виховання та благоустрою з метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля.

У рамках місячника студенти І-ІІ курсів були залучені до участі в акції «За чисте довкілля», благоустрою подвір’я  коледжу та прилеглих територій.

Усі бажаючі змогли спробувати себе у написанні реалістичних пейзажів, взявши участь у майстер-класі «Душа природи» від вінницької художниці  Ганни Борачук.

Під час динамічного еко-квесту «Від слів до дій» студенти, об’єднавшись у команди, наввипередки, виконували теоретичні та практичні завдання. Найспритнішою стала команда групи 1-Е.

Яскравою та творчою подією для коледжу, вже втретє стала  виставка «Сміття і мистецтво», а також  виставка творів ручної праці. Студенти змогли втілити у своїх роботах креатив, практичність та естетику. Талановита молодь доводить, що використання вторинної сировини йде на користь людству та планеті.

Частина виробів була продана на благодійному аукціоні, в результаті якого були зібрані 1822 грн. Кошти були перераховані до ветеринарної клініки «VIP хвіст» на лікування хворих тварин.

 Також студенти відвідали вінницький собачий притулок «Планета», де познайомилися з його мешканцями. Разом із власниками притулку оцінили проблеми  закладу для тварин і можливі шляхи допомоги.

На завершення місячника організатори заходів, викладачі Людмила Борачук та Оксана Борачук відзначили найактивніших студентів солодкими подарунками від студентської профспілки.

Опублікований: 25-05-2018
Читайте також:
Викладачки факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці Всеукраїнського саміту з нутриціології-2025

Викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, лекторки дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» – доцентка Віта Цирульнікова і старша викладачка Олена Тищенко та для здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці Всеукраїнського саміту з нутриціології-2025 21 листопада 2025

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ. Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства 23 жовтня 2023

Тиждень Різдвяних свят на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках занять з іноземної мови та на завершальному засіданні Speaking club відбувся тиждень Різдвяних свят, організований та проведений викладачкою кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталією Божок разом із давнім партнером кафедри Stuart Snuggs (США). До святкування Різдва в онлайн-форматі долучилися студенти 1 та 2 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень Різдвяних свят на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 21 грудня 2021