Н У Х Т

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

18 квітня 2018

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

17 квітня 2018 року відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2017-2018 навчального року.

Конференцію відкрила голова студентської ради факультету Олена Цишек, яка повідомила, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Присутні 147 осіб, що становить 84 % від загальної кількості делегатів. Це старости, їх заступники, культорги, спорторги, які є представниками всіх академічних груп факультету. Також були присутні представники адміністрації факультету: декан Віктор Доценко, заступник декана з навчальної роботи Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко і голова студентської ради університету Наталія Ярош.

На початку конференції з числа делегатів були обрані головуючий і секретар, лічильна комісія, а також затверджений порядок денний. Першим питанням був заслуханий звіт голови студентської ради факультету Олени Цишек про роботу навчально-виховного, культурно-масового, спортивного та благодійного секторів, яка акцентувала увагу на перемогах і здобутках, якими може пишатися студентство факультету, а також можливостях для розвитку. Далі звітували голова студентської ради гуртожитку Олександр Голобородько і голова профбюро факультету Галина Кужель. Відкритим голосуванням, переважною більшістю звіти були затверджені.

Перед тим, як перейти до наступного питання, до слова був запрошений декан факультету Віктор Доценко, який подякував студентській раді за активну участь у факультетських і загальноуніверситетських заходах, примноження слави факультету і університету, відзначивши тих, хто складає повноваження у зв’язку із завершенням навчання наступного навчального року. Це магістранти, голова навчально-виховного сектору Леся Волинська і голова студентської ради факультету Олена Цишек, без яких поки дуже складно уявити студентське самоврядування факультету.

Наступним питанням порядку денного конференції був розгляд кандидатур на посади голів студентської ради факультету і гуртожитку. Були запропоновані і затверджені кандидатури Віталія Євстаф’єва, який був впродовж двох років заступником Олени Цишек, на посаду голови студентської ради факультету і Іллі Солтиса, який був заступником Олександра Голобородька, на посаду голови студентської ради гуртожитку. Відкритим голосуванням переважною більшістю їхні кандидатури були підтримані.

Віталій Євстаф’єв познайомив представників академічних груп із командою, яка буде представляти інтереси студентів факультету у разі, якщо його кандидатура набере більше 50% голосів під час on-line голосування у системі Moodle у травні.

На цьому порядок денний був вичерпаний, і головуюча конференції Богдана Кирковська закрила її роботу.

Відзначимо, що звітно-виборча конференція студентського самоврядування 2018 стала для діючого складу студентської ради особливою. Команда змінюється кожного року, доповнюючись креативними і талановитими студентами факультету. Проте, цьогоріч команда змінюється кардинально. І ці зміни починаються з посади голови студентської ради – Олени Цишек. Лідера, красуні, першої дівчини-голови студради факультету ГРТБ, яка змогла перейняти досвід від голови-попередника Євгена Лазоренка і примножити надбання факультету. Людини, яка зібрала команду-однодумців, команду-друзів, що впевнено крокували до нових перемог і звершень. Колектив вдячний їй за вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування факультету.

Бажаємо успіху новій команді студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та сподіваємось, що вони будуть додавати яскравих фарб у життя студентів, підтримувати і формувати традиції факультету.

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Європейська комісія запустила портал для допомоги українським ученим

23 березня 2022 року Європейська комісія запустила портал ERA4Ukraine для надання інформаційних і допоміжних послуг українським вченим, вимушеним виїхати за кордон через війну. Портал об’єднує ініціативи на рівні ЄС, окремих країн і неурядових установ. На порталі можна знайти інформацію про: визнання дипломів, актуальні вакансії, отримання соціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейська комісія запустила портал для допомоги українським ученим 25 березня 2022

Відбулася звітно-виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ

4 грудня 2019 року відбулася звітно-виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ із наступним порядком денним: - звіт про роботу профспілкового комітету за період з грудня 2014 р. по грудень 2019 р., доповідач – голова ППО Сергій Василенко;- звіт ревізійної комісії за період з грудня 2014 р. по грудень 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ 05 грудня 2019

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуже цікавим було заняття студентів спеціальності «Маркетинг» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, яке провів для них викладач Василь Карач на підприємстві нового типу «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів», студенти ознайомилися з роботою підприємства – одного з лідерів ринку виробництва меблів, що о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 19 листопада 2019

Підсумки навчального року підводять колективи кафедр

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки підвела підсумки захистів дипломних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр», що відбувалися протягом червня. Екзаменаційна комісія під керівництвом завідувача кафедри, професора Анатолія Соколенка працювала в умовах дистанційного захисту робіт у програмі Zoom. Перший досвід викладачів і студентів з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки навчального року підводять колективи кафедр 03 липня 2020