Згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики.
Уперше двоє здобувачів проходитимуть практику на базі українського сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт». Він є першим і єдиним українським органом сертифікації, який визнано у Європейському Союзі та Швейцарії. ТОВ «Органік Стандарт» є членом Європейського об'єднання сертифікаційних органів із органічного виробництва ЕОСС і Міжнародної федерації органічного сільськогосподарського руху IFOAM.
Під час проходження практики здобувачі поглиблять знання щодо сертифікації органічного виробництва, ознайомляться з необхідним пакетом документів для її проходження, особливостями контролю якості органічної сировини. Особливо цінними та важливими будуть знання щодо умов експорту органічної продукції, її простежуваності, що на теперішній час є актуальним і перспективним, особливо в умовах всесвітньої пандемії.
Здобуті під час проходження практики знання, уміння та навички будуть використані здобувачами під час виконання кваліфікаційної роботи та сприятимуть їх професійному росту.
Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює щиру вдячність директору ТОВ «Органік Стандарт» Сергію Галашевському та всьому колективу сертифікаційного органу за сприяння в організації проходження професійної та переддипломної практики і сподівається на подальшу співпрацю.