Н У Х Т

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі

06 вересня 2021

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики.

Уперше двоє здобувачів проходитимуть практику на базі українського сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт». Він є першим і єдиним українським органом сертифікації, який визнано у Європейському Союзі та Швейцарії. ТОВ «Органік Стандарт» є членом Європейського об'єднання сертифікаційних органів із органічного виробництва ЕОСС і Міжнародної федерації органічного сільськогосподарського руху IFOAM.

Під час проходження практики здобувачі поглиблять знання щодо сертифікації органічного виробництва, ознайомляться з необхідним пакетом документів для її проходження, особливостями контролю якості органічної сировини. Особливо цінними та важливими будуть знання щодо умов експорту органічної продукції, її простежуваності, що на теперішній час є актуальним і перспективним, особливо в умовах всесвітньої пандемії.

Здобуті під час проходження практики знання, уміння та навички будуть використані здобувачами під час виконання кваліфікаційної роботи та сприятимуть їх професійному росту.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює щиру вдячність директору ТОВ «Органік Стандарт» Сергію Галашевському та всьому колективу сертифікаційного органу за сприяння в організації проходження професійної та переддипломної практики і сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 06-09-2021
Читайте також:
Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Вже п’ятий рік у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ працює волонтерський клуб. Він започаткував свою діяльність ще в липні 2014 року. Тоді абітурієнти, вже цьогорічні випускники, писали перші листи підтримки і в них просили наших захисників не тільки повертатися живими, вижити в пеклі війни, а й залишитися добрими, зберегти в собі Людину...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 08 жовтня 2018

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі старшокурсниками Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ. Завдяки цій зустрічі майбутні випускники дізналися про усі переваги подальшого навчання в нашому університеті для здобуття кваліфі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників 13 лютого 2018

Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

Минулий понеділок у магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології був, як ніколи насичений різними подіями. Ранок розпочався із захоплюючої лекції про базові принципи Аюрведи «Концептуальна еволюція в Аюрведі: з точки зору Гуни» від віце-президента університету Патанжалі (Харідвар, Індія) доктора Вачаспати Кульванта. На наступній парі у них б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 21 травня 2018