3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що відбувалися на базі нашого коледжу.
Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про те, як з невеликого набору сировини можна приготувати кілька доволі смачних страв. Прикладом стали салат «Весняний», тартар зі скумбрії та салат із скумбрією.
Студенти дуже вдячні фахівцю за проведений час і за старання, які були докладені для організації майстер-класів. Вони очікують на заключний етап – конкурс професійної майстерності, що приготували шефи, і вірять у свою перемогу.