Н У Х Т

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

31 січня 2018

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

З 26 по 29 січня 2018 р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен.

Випускники виявили добрі знання щодо сучасного стану науки про харчування, принципів раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних і ресурсоощадних технологій.

Студенти продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, управляти технологічним процесом виробництва, вирішувати професійні завдання, складати меню, графіки роботи, акти на списання посуду і білизни,  виконувати технологічні та економічні розрахунки; вони знають основні методи і форми обслуговування споживачів, види прийомів і банкетів.

Студентам присвоєна кваліфікація технік-технолог з технології харчування.

Відмінні знання виявили студенти Тетяна Коваленко, Дарина Даценко, Вікторія Крикун.

А 30 січня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив надію на те, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємствах міста. Побажав добра, миру і подальших успіхів.

Кращі випускники коледжу – відмінники навчання, активні учасники художньої самодіяльності, спортивної роботи, громадського життя коледжу – були нагороджені грамотами. Серед них: Дарина Даценко,  Катерина Рева, Анна Мірошниченко, Вікторія  Крикун, Анна Малиношевська,  Віталіна Лазорко, Анна Казбан, Вікторія Мальована,  Вікторія Крикун,  Наталія  Лахтарина.

Колектив художньої самодіяльності подарував випускникам і гостям свята концерт.

Вітаємо випускників! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових перемог у житті!

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
На засадах інтермедіальності побудований принципово новий підручник викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

До 135-річчя університету викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська і Наталія Науменко підготували та опублікували вперше підручник із нової дисципліни – «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації», яку до навчальних планів підготовки магістрів включено лише з 1 вересня 2018 року. Необхідність упровадженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На засадах інтермедіальності побудований принципово новий підручник викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 30 серпня 2019

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під патронатом представників мережі супермаркетів «Сільпо» відбулася гостьова лекція на тему «Основні аспекти управління якістю харчової продукції у роздрібній мережі» для магістрантів і бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Присутні познайомилися з керівником департаменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре доведено позитивний взаємозв’язок між університетом і представниками зовнішніх стейхолдерів 05 квітня 2024

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася науково-практична конференція «Інноваційні технології  готельно-ресторанної сфери». Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відео-конференції на платф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдосконалення фахових знань – кредо наших здобувачів освіти 26 травня 2022