Н У Х Т

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

31 січня 2018

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

З 26 по 29 січня 2018 р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен.

Випускники виявили добрі знання щодо сучасного стану науки про харчування, принципів раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних і ресурсоощадних технологій.

Студенти продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, управляти технологічним процесом виробництва, вирішувати професійні завдання, складати меню, графіки роботи, акти на списання посуду і білизни,  виконувати технологічні та економічні розрахунки; вони знають основні методи і форми обслуговування споживачів, види прийомів і банкетів.

Студентам присвоєна кваліфікація технік-технолог з технології харчування.

Відмінні знання виявили студенти Тетяна Коваленко, Дарина Даценко, Вікторія Крикун.

А 30 січня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив надію на те, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємствах міста. Побажав добра, миру і подальших успіхів.

Кращі випускники коледжу – відмінники навчання, активні учасники художньої самодіяльності, спортивної роботи, громадського життя коледжу – були нагороджені грамотами. Серед них: Дарина Даценко,  Катерина Рева, Анна Мірошниченко, Вікторія  Крикун, Анна Малиношевська,  Віталіна Лазорко, Анна Казбан, Вікторія Мальована,  Вікторія Крикун,  Наталія  Лахтарина.

Колектив художньої самодіяльності подарував випускникам і гостям свята концерт.

Вітаємо випускників! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових перемог у житті!

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася відкрита лекція «Холодильне устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства» доцента В’ячеслава Губені для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» завітали колеги, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування 22 жовтня 2018

День аюрведичної гостинності

18 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності для студентів-бакалаврів 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Захід розпочався з виступу професора кафедри Наталії Фролової, яка розповіла запрошеним студентам про основи аюрведичного харчування та роль дош у житті людини. Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День аюрведичної гостинності 22 квітня 2019

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств

Безцінний досвід отримали і поглибили теоретичні знання студенти у делікатес-маркеті «Le Silpo». Керуюча супермаркетом Галина Дрейт зацікавила слухачів особливостями роботи закладу, зокрема функціонування системи маркетингу на підприємстві і планування маркетингової діяльності зі врахуванням сучасних інновацій. Під час екскурсії представила основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному бізнесі» знайомляться з міні-виробництвами для ресторанних підприємств 28 жовтня 2019

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень

Лектор дисципліни «Методологія наукових досліджень», професор кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька запросила до участі у лекційному занятті-онлайн для магістрантів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» президента Всеукраїнської асоціації пекарів, кандидата економічних наук Олександ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери мотивують магістрантів до наукових досліджень 22 вересня 2020