Н У Х Т

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

31 січня 2018

Урочисте вручення дипломів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

З 26 по 29 січня 2018 р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен.

Випускники виявили добрі знання щодо сучасного стану науки про харчування, принципів раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних і ресурсоощадних технологій.

Студенти продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, управляти технологічним процесом виробництва, вирішувати професійні завдання, складати меню, графіки роботи, акти на списання посуду і білизни,  виконувати технологічні та економічні розрахунки; вони знають основні методи і форми обслуговування споживачів, види прийомів і банкетів.

Студентам присвоєна кваліфікація технік-технолог з технології харчування.

Відмінні знання виявили студенти Тетяна Коваленко, Дарина Даценко, Вікторія Крикун.

А 30 січня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив надію на те, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємствах міста. Побажав добра, миру і подальших успіхів.

Кращі випускники коледжу – відмінники навчання, активні учасники художньої самодіяльності, спортивної роботи, громадського життя коледжу – були нагороджені грамотами. Серед них: Дарина Даценко,  Катерина Рева, Анна Мірошниченко, Вікторія  Крикун, Анна Малиношевська,  Віталіна Лазорко, Анна Казбан, Вікторія Мальована,  Вікторія Крикун,  Наталія  Лахтарина.

Колектив художньої самодіяльності подарував випускникам і гостям свята концерт.

Вітаємо випускників! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових перемог у житті!

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
Профорієнтаційний рейд Україною

Три дні поспіль – 17, 18, 19 квітня 2019 року наш університет був запрошений на Ярмарки професій, які працювали в центрах зайнятості у містах Чернігів, Бровари та Ірпінь. На виконання Програми профорієнтаційної орієнтації  молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей у 2019 році і з метою формування у молоді адекватного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний рейд Україною 20 квітня 2019

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота

15 травня свій пам’ятний візит на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, що ще довго згадуватимуть і студенти, і викладачі VIP-шеф Джанні Тота продовжив майстер-класом. Як зізнався сам шеф, кухня для нього – це пристрасть, місце натхнення. Він обожнює готувати, вигадувати нові смаки й поєднувати інгредієнти – гаряче з холодним, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота 15 травня 2018

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018 08 лютого 2018

Відбулася урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій

30 серпня актова зала університету була вкотре заповнена вщент – цього дня першокурсники, їх батьки, роботодавці, адміністрація й викладачі зібралися на хвилююче свято – традиційну урочисту церемонію посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій. Від ректорату та себе особисто присутніх тепло привітав перший прор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій 30 серпня 2018