Н У Х Т

Європейська система оцінювання

28 червня 2022

Європейська система оцінювання

У  ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напряму успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які проходили за європейською технологією.

Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти –  очільниця департаменту освіти та науки міста, заступниця міського голови Вікторія Дротянко, відомі ресторатори сучасних закладів ресторанного господарства м. Івано-Франківська та області, викладачі, майстри виробничого навчання та батьки студентів.

Відповідно до завдань навчальної програми студенти груп кулінарного напряму готували холодні закуски та другі страви, бармени презентували коктейлі та гарячі напої, студенти груп кондитерів готували десерти, а студенти групи ресторанного обслуговування продемонстрували високий рівень ресторанного сервісу, щодо обслуговування гостей (експертів) у ресторані коледжу.

За результатами виконаних робіт незалежні експерти об’єктивно оцінили практичні знання та вміння студентів, надавши їм певні рекомендації, висловили слова подяки педагогічним працівникам закладу за відмінну підготовку фахівців сфери обслуговування, а окремим студентам, які продемонстрували високий рівень знань, поважні експерти запропонували місце роботи на своїх підприємствах.

Телебачення «Галичина» розповіло про цю подію у своєму сюжеті.

Вітаємо студентів і бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!

Опублікований: 28-06-2022
Читайте також:
Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

Минулий понеділок у магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології був, як ніколи насичений різними подіями. Ранок розпочався із захоплюючої лекції про базові принципи Аюрведи «Концептуальна еволюція в Аюрведі: з точки зору Гуни» від віце-президента університету Патанжалі (Харідвар, Індія) доктора Вачаспати Кульванта. На наступній парі у них б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 21 травня 2018

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

МОН почало прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій – подати їх можна буде до 18:00 31 березня 2018 року. Сам же захід відбудеться 15-17 травня 2018 року. Для участі потрібно подати інформацію за визначеною формою та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt розміром до 10 Мб) в електронному вигляді н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій 18 січня 2018

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики

Завершилися виробнича та переддипломна практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики 16 жовтня 2020

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету

Сьогодні в університеті письмове фахове вступне випробування складали вступники на денну та заочну форми навчання в усі наші навчально-наукові інститути та на всі факультети для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі ОКР «молодший спеціаліст», а також на основі здобутого ОКР/ОС «бакалавр», «спеціаліст» чи «магістр» за іншою спеціальністю....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету 25 липня 2018